Xbox Live -jäsenyys

Microsoft-tilin salasanan palauttaminen ja vaihtaminen
Lue tietoja Microsoft-tilin unohtuneen salasanan palauttamisesta.
Sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi, että pystyt kirjautumaan sisään Xbox Oneen
Lue, mitä pitää tehdä, jos sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi Xbox Onessa.
Maksaminen ja laskutus
Hallitse maksu- ja laskutustapoja, lunasta koodeja ja päivitä laskutustietosi.
Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen selvittäminen
Lue, miten voit selvittää Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen sisäänkirjautumista varten.
Microsoft-tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen vaihtaminen
Lue lisätietoja Microsoft-tilissä käyttämäsi sähköpostiosoitteen vaihtamisesta.
Xbox Live Gold -tilauksen peruuttaminen
Siirry tiliisi ja poista automaattinen uusiminen käytöstä, niin Xbox Live Gold -tilaus päättyy voimassa olevan kauden loppuun.
Xbox-tilauksen peruuttaminen
Lue tietoja siitä, miten voit peruuttaa Xbox-tilauksesi.
Xbox Live Gold -kokeilutilauksen hankkiminen
Ota selvää, miten voit hankkia Xbox Liven ja Xbox Live Gold -kokeilutilauksen, jotta pääset nauttimaan Xboxin kaikista ominaisuuksista.
Xbox Live Gold -muutosten usein kysytyt kysymykset
Uusia etuja Xbox Live Gold -jäsenille: Pelejä Gold-jäsenyydellä ja Tarjouksia Gold-jäsenyydellä tulossa Xbox Oneen. Kaikki saavat käyttöönsä suositut Xbox Onen ja Xbox 360:n viihdesovellukset ilman Xbox Live Gold -jäsenyyttä.
Xboxin Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelman usein kysytyt kysymykset
Pelit Gold-jäsenyydellä on Xbox-ohjelma, joka tarjoaa Xbox Live Gold -jäsenille maksuttomia Xbox-pelejä.
Xbox Liven ja konsolin käyttörajoitukset
Lue myös tietoja konsolin ja Xbox Live -palvelun käyttörajoituksista.
Xbox-ennakkotilauksesi voimassaolon varmistaminen maassasi
Tutustu Xbox Live Gold -tilausmuutoksiin Meksikossa ja Brasiliassa.

Tukiresurssit