Apuohjelmat

Ohjaimen yhdistäminen Xbox 360 -konsoliin
Opas langattoman tai langallisen ohjaimen yhdistämiseen Xbox 360 -konsoliin, ohjeet paristojen vaihtamiseen ja toimintaohjeet tilanteeseen, jossa langaton ohjain ei toimi.
Xbox 360 -kiintolevyn lisääminen tai irrottaminen
Tietoja alkuperäisen Xbox 360 -konsolin sekä uuden Xbox 360 S -konsolin Xbox 360 -kiintolevyn asentamisesta tai irrottamisesta.
Xbox 360 -tallennus
Lue tietoja Xbox 360 -tallennuslaitteista sekä Xbox 360 -sisällön konsoleiden välisistä tallennus- ja siirtovaihtoehdoista Xbox 360 -kiintolevyn, USB-muistitikun ja Xbox 360 -siirtokaapelin avulla.
Langaton Xbox 360 -ohjain katkaisee yhteyden tai ei voi muodostaa yhteyttä
Etsi ratkaisuja langattoman Xbox 360 -ohjaimen ongelmiin, kuten tilanteeseen, jossa ohjain katkaisee yhteyden usein tai ei pysty muodostamaan yhteyttä Xbox 360 -konsoliin.
Langattoman Xbox 360 -mikrofonin määrittäminen ja käyttäminen
Lue tietoja langattoman Xbox 360 -mikrofonin määrittämisestä, käyttämisestä ja vianmäärityksestä.
Xbox 360:n HDMI-kaapeliliitäntätietoja
Lue tietoja Xbox 360:n HDMI-kaapelista, joka on yhteensopiva minkä tahansa HDMI-portilla varustetun Xbox 360-konsolin kanssa.
Xbox 360:n Kinect-sensorin osat
Tässä on katsaus Xbox 360:n Kinect-sensorin tärkeimpiin osiin.
Kinectin asentaminen Xbox 360:een
Tämän vaiheittaisen oppaan avulla voit asentaa Kinect-sensorin Xbox 360:een. Opit myös määrittämään pelialueen niin, että voit aloittaa pelaamisen nopeasti ja helposti.
USB-muistitikkujen käyttäminen Xbox 360 -konsolin kanssa
Ota selvää, miten USB-muistitikkua voi käyttää Xbox 360 -konsolissa niin, että sinulla voi olla jopa 2 teratavua tallennustilaa.
Xbox 360 -kiintolevyn siirtokaapelin käyttö
Lue tietoja Xbox 360 -kiintolevyn siirtokaapelin käyttämisestä sisällön siirtämiseen yhdestä Xbox 360 -konsolista toiseen.

Tukiresurssit