Konsoli

Xbox 360 S:n tai alkuperäisen Xbox 360:n liittäminen televisioon
Vaiheittainen ohje, jossa opastetaan, kuinka voit liittää Xbox 360 S -konsolin tai alkuperäisen Xbox 360 -konsolin televisioon tai näyttöön.
Uuden Xbox 360 -päivityksen hakeminen
Xbox 360 -konsoliohjelmistoa päivitetään ajoittain uusilla ominaisuuksilla. Lue vinkkejä ja ehdotuksia konsoliohjelmiston päivittämiseen Xbox Liveä, pelilevyä tai jopa USB-muistitikkua käyttämällä.
Xbox 360:n levyaseman ratkaisu
Lue toimintaohjeet tilanteeseen, jossa Xbox 360 -konsolin levyasema ei pysty lukemaan levyjä tai ei avaudu tai sulkeudu.
Xbox 360 -konsolin levykelkan avaaminen manuaalisesti
Jos Xbox 360 -konsolin levykelkka on jumittunut kiinni, näillä ohjeilla voit avata sen manuaalisesti.
Xbox 360:n vilkkuvien valojen ongelmanratkaisu
Vilkkuvat valot Xbox 360 -konsolissa voivat tarkoittaa, että konsoli tarvitsee korjausta, lisää virtaa tai ehkä vain lisää tilaa. Tästä saat lisätietoja siitä, mitä vilkkuvat merkkivalot ilmaisevat ja mitä niille pitää tehdä.
Kolme vilkkuvaa punaista valoa alkuperäisessä Xbox 360 -konsolissa
Kolme vilkkuvaa punaista valoa merkitsee, että alkuperäisessä Xbox 360 -konsolissa tai virtalähteessä on laitepohjainen ongelma. Yritä ratkaista ongelma näiden ratkaisujen avulla.
Xbox 360:n virtalähde
Täältä löydät tietoja Xbox 360 -konsolin virtalähteestä ja virtajohdoista.
Ratkaisu Xbox 360 -konsolin näytön jumittumiseen
Lue toimintaohjeet tilanteeseen, jossa Xbox 360 -konsoli ei enää reagoi tai kuva jumittuu pelaamisen aikana.
Xbox 360:n välimuistin tyhjentäminen
Lue tietoja Xbox 360 -konsolin järjestelmävälimuistin tyhjentämisestä. Se voi usein ratkaista Xbox 360 -konsolin ongelmia.
Xbox 360:n asetusten muuttaminen
Tässä oppaassa kerrotaan, miten voit avata ja määrittää Xbox 360 -konsolin asetukset, kuten alueen, ajan ja päivämäärän.

Tukiresurssit