Konsoli: Ääni ja kuva

Xbox 360 -konsolin videoiden ja äänten toistoon liittyvät usein kysytyt kysymykset
Lue lisätietoja videoiden ja äänten toistamisesta Xbox 360 -konsolissa.
Mediasisällön suoratoisto Groovella, Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksella tai Windows Media Playerilla Xbox 360:een
Opi suoratoistamaan musiikkia, kuvia ja videota Xbox 360 -konsoliisi käyttämällä Windows Media Playeria, Groovea tai Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovellusta.
Xbox 360:n Toista laitteessa -toiminnon yleiskuvaus
Toista laitteessa -toiminnolla voit suoratoistaa Xbox 360:llä sisältöä muista laitteista, esimerkiksi Windows-käyttöjärjestelmää käyttävästä tietokoneesta.
DVD-levyjen toistaminen Xbox 360 -konsolilla
Voit toistaa DVD-levyjä Xbox 360 -konsolilla. Lue tietoja Xbox 360 -konsolin tukemista DVD-aluekoodeista, formaateista ja levytyypeistä.
Xbox 360 -konsolin liittäminen äänijärjestelmään
Jos käytössäsi on stereot tai muu AV-vastaanotin, voit liittää sen Xbox 360:een ja nauttia uskomattomasta äänenlaadusta! Näin se onnistuu.
Paranna Xbox 360 -konsolin kuvanlaatua
Lue tietoja siitä, miten muutat Xbox 360 -konsolin asetuksia Xbox 360 -konsoliin liitetyn television tai näytön kuvanlaadun parantamiseksi.
DVD-levyjen ja elokuvien vianmääritys Xbox 360 -konsolilla
Jos sinulla on ongelmia DVD-elokuvan toistamisessa Xbox 360 -konsolissa tai saat aiheeseen liittyvän virhesanoman, voit kokeilla seuraavia toimia.
Xbox 360 -konsolin ääniasetusten määrittäminen
Lue tietoja Xbox 360 -konsolin digitaalisen äänen yhdistämisestä ja määrittämisestä.
Xbox 360 -näyttöongelmien vianmääritys
Opi korjaamaan Xbox 360 -näyttöongelmia, kuten kuvavirheet, vääristyneet muodot ja vihreä ja purppuranvärinen pikselöityminen.
Ongelmia kameran tai kannettavan laitteen tiedostojen toistamisessa Xbox 360:llä
Lisätietoja toimenpiteistä, jos kameran tai muun kannettavan medialaitteen sisällön toistamisessa Xbox 360 -konsolissa on ongelmia.
Muuta kuvan sisääntulon asetusta televisiossa
Jos näet tyhjän ruudun käynnistäessäsi Xbox 360 -konsolin, vaihda television kuvan sisääntulon asetukseksi se, jota konsolisi käyttää.
Kuvien ja diaesitysten katseleminen Xbox 360 -konsolilla
Lue tietoja siitä, kuinka voit katsella kuvia tai diaesityksiä Xbox 360 -konsolilla.
Xbox 360 -konsolin ääniongelmien vianmääritys
Puuttuuko ääni tai kuva? Näiden linkkien avulla saat ratkaisut näihin ja muihin ongelmiin.

Tukiresurssit