Verkkoyhteydet

Langattoman verkon salasanan selvittäminen Xbox 360:ssa
Lue tietoja siitä, miten saat selville langattoman verkkosi salasanan, jotta voit muodostaa yhteyden Xbox Liveen käyttämällä langatonta verkkoasi.
"Yhteyden muodostaminen Xbox Liveen ei enää onnistu."
Etsi kokeiltavia ratkaisuja, jos olet aiemmin voinut muodostaa yhteyden Xbox Liveen, mutta nyt se ei enää onnistu.
Opi määrittämään Xbox 360 -konsolin langattoman verkon asetukset.
Opi määrittämään Xbox 360 -konsolin langattomat asetukset.
Xbox 360: Saan virheilmoituksen, kun yritän testata Xbox Live -yhteyttä.
Jos saat virheilmoituksen, kun testaat Xbox Live -yhteyttä, etsi saamasi virheilmoitus tästä artikkelista, niin voit lukea ratkaisuja ongelman korjaamiseen.
Olen muodostamassa yhteyttä Xbox Liveen ensimmäistä kertaa
Hae ohjeita Xbox-konsolin yhdistämiseksi Xbox Liveen langallisella tai langattomalla yhteydellä.
En kuule ystäviäni verkossa tai voi liittyä moninpeliin tai isännöidä moninpeliä Xbox Livessä
Etsi kokeiltavia ratkaisuja, jos saat NAT-virheen, et voi kuulla ystäviäsi verkossa tai et voi liittyä moninpeliin tai isännöidä moninpeliä.
Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys
Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Xbox 360 -konsolilla Xbox Liveen tai yhteys on hidas tai huonolaatuinen, yritä ongelman korjaamista näillä ratkaisuilla.
Xbox 360 -konsolin yhdistäminen Xbox Live -palveluun käyttämällä Windows-pohjaista tietokonetta reitittimen sijaan
Lue, miten Xbox 360 -konsoli yhdistetään Xbox Live -palveluun käyttämällä Windows-tietokonetta reitittimen sijaan.
Xbox ei löydä langatonta verkkoani
Lue tietoja kokeiltavista ratkaisuista, jos Xbox-konsolisi ei löydä langatonta verkkoasi.
Uuden verkkolaitteen valitseminen tai määrittäminen
Lue tietoja verkkoreitittimien, yhdyskäytävien ja verkkosiltojen eri malleista. Ota selvää mahdollisista tunnetuista ongelmista sekä muista tiedoista, jotka auttavat valitsemaan ja määrittämään uuden verkkolaitteiston Xbox-käyttöön.

Tukiresurssit