Verkkoyhteydet

Opi määrittämään Xbox 360 -konsolin langattoman verkon asetukset.
Opi määrittämään Xbox 360 -konsolin langattomat asetukset.
"Yhteyden muodostaminen Xbox Liveen ei enää onnistu."
Etsi kokeiltavia ratkaisuja, jos olet aiemmin voinut muodostaa yhteyden Xbox Liveen, mutta nyt se ei enää onnistu.
Xbox 360: Saan virheilmoituksen, kun yritän testata Xbox Live -yhteyttä.
Jos saat virheilmoituksen, kun testaat Xbox Live -yhteyttä, etsi saamasi virheilmoitus tästä artikkelista, niin voit lukea ratkaisuja ongelman korjaamiseen.
Xbox ei löydä langatonta verkkoani
Lue tietoja kokeiltavista ratkaisuista, jos Xbox-konsolisi ei löydä langatonta verkkoasi.
Langattoman verkon salasanan selvittäminen Xbox 360:ssa
Lue tietoja siitä, miten saat selville langattoman verkkosi salasanan, jotta voit muodostaa yhteyden Xbox Liveen käyttämällä langatonta verkkoasi.
Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys
Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Xbox 360 -konsolilla Xbox Liveen tai yhteys on hidas tai huonolaatuinen, yritä ongelman korjaamista näillä ratkaisuilla.
Olen muodostamassa yhteyttä Xbox Liveen ensimmäistä kertaa
Hae ohjeita Xbox-konsolin yhdistämiseksi Xbox Liveen langallisella tai langattomalla yhteydellä.
En kuule ystäviäni verkossa tai voi liittyä moninpeliin tai isännöidä moninpeliä Xbox Livessä
Etsi kokeiltavia ratkaisuja, jos saat NAT-virheen, et voi kuulla ystäviäsi verkossa tai et voi liittyä moninpeliin tai isännöidä moninpeliä.
Xbox 360 -konsolin yhdistäminen Xbox Live -palveluun käyttämällä Windows-pohjaista tietokonetta reitittimen sijaan
Lue, miten Xbox 360 -konsoli yhdistetään Xbox Live -palveluun käyttämällä Windows-tietokonetta reitittimen sijaan.
"Xbox Live -pelit toimivat hitaasti."
Lue tietoja kokeiltavista ratkaisuista, jos pystyt muodostamaan yhteyden Xbox Liveen, mutta se toimii hitaasti tai Xbox Live -pelien pelaamisessa on viivettä.

Tukiresurssit