Verkkokäyttö: Kaikki

Xbox 360: Saan virheilmoituksen, kun yritän testata Xbox Live -yhteyttä.
Jos saat virheilmoituksen, kun testaat Xbox Live -yhteyttä, etsi saamasi virheilmoitus tästä artikkelista, niin voit lukea ratkaisuja ongelman korjaamiseen.
Xbox 360:n verkkoportit ja reitittimen määritykset Xbox Liveä varten
Ota selvää, mitä verkkoportteja käytetään palomuurin tai reitittimen määrittämisessä Xbox 360 -konsolin ja Xbox Liven käyttöön.
En kuule ystäviäni verkossa tai voi liittyä moninpeliin tai isännöidä moninpeliä Xbox Livessä
Etsi kokeiltavia ratkaisuja, jos saat NAT-virheen, et voi kuulla ystäviäsi verkossa tai et voi liittyä moninpeliin tai isännöidä moninpeliä.
Olen muodostamassa yhteyttä Xbox Liveen ensimmäistä kertaa
Hae ohjeita Xbox-konsolin yhdistämiseksi Xbox Liveen langallisella tai langattomalla yhteydellä.
Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys
Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Xbox 360 -konsolilla Xbox Liveen tai yhteys on hidas tai huonolaatuinen, yritä ongelman korjaamista näillä ratkaisuilla.
"Yhteyden muodostaminen Xbox Liveen ei enää onnistu."
Etsi kokeiltavia ratkaisuja, jos olet aiemmin voinut muodostaa yhteyden Xbox Liveen, mutta nyt se ei enää onnistu.
"Xbox Live -pelit toimivat hitaasti."
Lue tietoja kokeiltavista ratkaisuista, jos pystyt muodostamaan yhteyden Xbox Liveen, mutta se toimii hitaasti tai Xbox Live -pelien pelaamisessa on viivettä.
Xbox 360 -konsolin yhdistäminen Xbox Live -palveluun käyttämällä Windows-pohjaista tietokonetta reitittimen sijaan
Lue, miten Xbox 360 -konsoli yhdistetään Xbox Live -palveluun käyttämällä Windows-tietokonetta reitittimen sijaan.
Opi määrittämään Xbox 360 -konsolin langattoman verkon asetukset.
Opi määrittämään Xbox 360 -konsolin langattomat asetukset.
Xbox ei löydä langatonta verkkoani
Lue tietoja kokeiltavista ratkaisuista, jos Xbox-konsolisi ei löydä langatonta verkkoasi.
"Xbox Live -yhteyteni katkeilee satunnaisesti"
Lue tietoja kokeiltavista ratkaisuista, jos Xbox Live -yhteytesi katkeilee satunnaisesti.
Tietoja Xbox Livestä Xbox 360:ssä
Xbox Live on Xbox 360:n verkkopalvelu. Tältä sivulta saat tietoja Xbox Live -palvelusta ja konsolin yhdistämisestä.
Uuden verkkolaitteen valitseminen tai määrittäminen
Lue tietoja verkkoreitittimien, yhdyskäytävien ja verkkosiltojen eri malleista. Ota selvää mahdollisista tunnetuista ongelmista sekä muista tiedoista, jotka auttavat valitsemaan ja määrittämään uuden verkkolaitteiston Xbox-käyttöön.
Langattoman verkon salasanan selvittäminen Xbox 360:ssa
Lue tietoja siitä, miten saat selville langattoman verkkosi salasanan, jotta voit muodostaa yhteyden Xbox Liveen käyttämällä langatonta verkkoasi.
Xbox 360 -konsolin yhdistäminen Xbox Live -palveluun käyttämällä Mac-tietokonetta reitittimen sijasta
Lue tietoja siitä, miten voit muodostaa Xbox 360 -konsolin Xbox Live -yhteyden Mac-tietokoneella.
Xbox 360:n DoS- ja DDoS-hyökkäyksiä koskevat usein kysytyt kysymykset
Lue vastauksia yleisiin kysymyksiin, jotka koskevat palvelunestohyökkäyksiä (DoS) ja hajautettuja palvelunestohyökkäyksiä (DDoS) Xbox 360:tä käytettäessä.
"Xbox Liven suoratoiston laatu on heikko."
Lue tietoja kokeiltavista ratkaisuista, jos pystyt muodostamaan yhteyden Xbox Liveen, mutta suoratoiston laatu on heikko.
Error: Xbox 360 Wireless Adapter is connected but not configured (Virhe: Langaton Xbox 360 -sovitin on yhdistetty, mutta sitä ei ole määritetty)
Etsi ratkaisuja langattoman Xbox 360 -sovittimen virheeseen, joka esiintyy, kun yrität yhdistää konsolin Xbox Liveen.
”Tarvitsen Xbox 360 -verkkoyhteyteen liittyvää apua”
Jos Xbox 360 -konsolissasi ilmenee verkkoyhteysongelmia, etsi kokemaasi yhteysongelmaa parhaiten vastaava ratkaisu.

Tukiresurssit