Verkkokäyttö: Virhesanomat

Xbox 360: Saan virheilmoituksen, kun yritän testata Xbox Live -yhteyttä.
Jos saat virheilmoituksen, kun testaat Xbox Live -yhteyttä, etsi saamasi virheilmoitus tästä artikkelista, niin voit lukea ratkaisuja ongelman korjaamiseen.
En kuule ystäviäni verkossa tai voi liittyä moninpeliin tai isännöidä moninpeliä Xbox Livessä
Etsi kokeiltavia ratkaisuja, jos saat NAT-virheen, et voi kuulla ystäviäsi verkossa tai et voi liittyä moninpeliin tai isännöidä moninpeliä.
Uuden verkkolaitteen valitseminen tai määrittäminen
Lue tietoja verkkoreitittimien, yhdyskäytävien ja verkkosiltojen eri malleista. Ota selvää mahdollisista tunnetuista ongelmista sekä muista tiedoista, jotka auttavat valitsemaan ja määrittämään uuden verkkolaitteiston Xbox-käyttöön.
Xbox 360:n DoS- ja DDoS-hyökkäyksiä koskevat usein kysytyt kysymykset
Lue vastauksia yleisiin kysymyksiin, jotka koskevat palvelunestohyökkäyksiä (DoS) ja hajautettuja palvelunestohyökkäyksiä (DDoS) Xbox 360:tä käytettäessä.
Error: Xbox 360 Wireless Adapter is connected but not configured (Virhe: Langaton Xbox 360 -sovitin on yhdistetty, mutta sitä ei ole määritetty)
Etsi ratkaisuja langattoman Xbox 360 -sovittimen virheeseen, joka esiintyy, kun yrität yhdistää konsolin Xbox Liveen.
”Tarvitsen Xbox 360 -verkkoyhteyteen liittyvää apua”
Jos Xbox 360 -konsolissasi ilmenee verkkoyhteysongelmia, etsi kokemaasi yhteysongelmaa parhaiten vastaava ratkaisu.

Tukiresurssit