Verkkokäyttö: Harvinaisemmat ongelmat

Xbox 360:n verkkoportit ja reitittimen määritykset Xbox Liveä varten
Ota selvää, mitä verkkoportteja käytetään palomuurin tai reitittimen määrittämisessä Xbox 360 -konsolin ja Xbox Liven käyttöön.
Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys
Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Xbox 360 -konsolilla Xbox Liveen tai yhteys on hidas tai huonolaatuinen, yritä ongelman korjaamista näillä ratkaisuilla.
Xbox 360 -konsolin yhdistäminen Xbox Live -palveluun käyttämällä Windows-pohjaista tietokonetta reitittimen sijaan
Lue, miten Xbox 360 -konsoli yhdistetään Xbox Live -palveluun käyttämällä Windows-tietokonetta reitittimen sijaan.
Xbox ei löydä langatonta verkkoani
Lue tietoja kokeiltavista ratkaisuista, jos Xbox-konsolisi ei löydä langatonta verkkoasi.
Tietoja Xbox Livestä Xbox 360:ssä
Xbox Live on Xbox 360:n verkkopalvelu. Tältä sivulta saat tietoja Xbox Live -palvelusta ja konsolin yhdistämisestä.
Uuden verkkolaitteen valitseminen tai määrittäminen
Lue tietoja verkkoreitittimien, yhdyskäytävien ja verkkosiltojen eri malleista. Ota selvää mahdollisista tunnetuista ongelmista sekä muista tiedoista, jotka auttavat valitsemaan ja määrittämään uuden verkkolaitteiston Xbox-käyttöön.
Langattoman verkon salasanan selvittäminen Xbox 360:ssa
Lue tietoja siitä, miten saat selville langattoman verkkosi salasanan, jotta voit muodostaa yhteyden Xbox Liveen käyttämällä langatonta verkkoasi.
Xbox 360 -konsolin yhdistäminen Xbox Live -palveluun käyttämällä Mac-tietokonetta reitittimen sijasta
Lue tietoja siitä, miten voit muodostaa Xbox 360 -konsolin Xbox Live -yhteyden Mac-tietokoneella.
Xbox 360:n DoS- ja DDoS-hyökkäyksiä koskevat usein kysytyt kysymykset
Lue vastauksia yleisiin kysymyksiin, jotka koskevat palvelunestohyökkäyksiä (DoS) ja hajautettuja palvelunestohyökkäyksiä (DDoS) Xbox 360:tä käytettäessä.

Tukiresurssit