Windows Media Center

Windows 7: Windows Media Centerin määrittäminen Xbox 360:n kanssa
Lue, miten voit määrittää Xbox 360:n toimimaan Windows Media Center Extenderinä niin, että voit katsoa Windows 7 -tietokoneen mediasisältöä TV:stä.
Windows 8: Xbox 360:n määrittäminen Windows Media Centerin extender-laitteeksi
Lue, kuinka voit määrittää Windows 8 -tietokoneiden Windows Media Centerin suoratoistamaan musiikkia, valokuvia ja videoita Xbox 360 -konsolissa.
Windows Vista: Windows Media Centerin määrittäminen Xbox 360:n kanssa
Ota selvää, miten voit suoratoistaa musiikkia, kuvia ja videoita Xbox 360 -konsoliin Windows Media Centerin avulla.
Virhesanoma Session Terminated (Istunto lopetettiin) ilmenee, kun käytät Windows Media Centeriä Xbox 360:n kanssa
Lue tarvittavista toimista virheen Session Terminated (Istunto lopetettiin) korjaamiseksi, jotta voit jatkaa Windows Media Centerin käyttämistä Xbox 360:n kanssa.
Xbox 360:n ja Windows Media Centerin puuttuva asennusavain
Lue toimintaohjeita tilanteisiin, joissa asennusavain puuttuu, kun määrität Windows Media Centerin toimimaan yhdessä Xbox 360 -konsolin kanssa.
Windows Media Centerin näyttönäppäimistön ongelmien vianmääritys
Lue tietoja Windows Media Centerin näyttönäppäimistön ongelmien vianmäärityksestä.

Tukiresurssit