Perheturva ja suojaus

Windows 10:n ottaminen perheessä käyttöön
Täältä saat kaikki tarvittavat tiedot Windows 10:n ottamiseksi perheessäsi käyttöön.
Windows 10:n perheturvan usein kysytyt kysymykset
Lue vastauksia Windows 10:n perheturvaan liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.
Mitä ovat Xbox-käyttäytymissäännöt?
Lue lisää säännöistä, joita on noudatettava, jotta Xbox tuottaa kaikille iloa.
Vaihtaminen Microsoft-tilien välillä Windows 10:n Xbox-sovelluksella
Lue tietoja vaihtamisesta Microsoft-tilien välillä Windows 10:n Xbox-sovelluksella.
Windows 10:n opas turvalliseen pelaamiseen
Estä vammojen ja terveysongelmien syntyminen omaksumalla turvallinen tapa pelata Windows 10 -pelejä. Lue nämä pelaamiseen liittyvät varoitukset terveysriskeistä.

Tukiresurssit