Aloittaminen

Mikä on Xbox (Beta) ‑sovellus ja miten voin käyttää sitä?
Windowsin Xbox (Beta) ‑sovellus on paras tapa nauttia Xbox Game Pass for PC (Beta) ‑tilauksesta. Sovelluksen avulla voit selata pelejä, pelata PC-pelejä sekä pitää yhteyttä ystäviin ja keskustella heidän kanssaan eri laitteilla.
Miten voin hankkia Xbox (Beta) ‑sovelluksen?
Windowsin Xbox (Beta) ‑sovellus on paras tapa nauttia Xbox Game Pass for PC (Beta) ‑tilauksesta. Sovelluksen avulla voit selata pelejä, pelata PC-pelejä sekä pitää yhteyttä ystäviin ja keskustella heidän kanssaan eri laitteilla.
Pelien asennusten vianmääritys Windows 10:ssä
Onko sinulla ongelmia pelin asentamisessa tietokoneeseen? Tässä on muutamia ehdotuksia.
Käytä pelitilaa, kun pelaat PC-tietokoneella
Lue, miten voit ottaa käyttöön Xbox-sovelluksen pelitilan, kun pelaat peliä PC-tietokoneella.
Missä Windows 10 -päivitykseni on?
Oletko miettinyt, koska maksuton Windows 10 -päivityksesi saapuu? Haluatko varmistaa, että olet tehnyt kaiken oikein? Windows-tiimi vastaa kaikkiin kysymyksiin.
Mikä on Windows 10:n Xbox (Beta) -sovellus?
Tutustu Xbox (Beta) -sovelluksen toimintoihin ja ota selvää, miten Xbox muuttaa pelaamista Windows 10:ssä.
Kirjautuminen Xbox-konsolin oheissovellukseen Windows 10:ssä
Jos olet uusi käyttäjä tai sinulla on useita Microsoft-tilejä, lue kaikki tarvittavat tiedot kirjautuaksesi Xbox-konsolin oheissovellukseen Windows 10:ssä.
Oman Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen löytäminen
Oletko unohtanut Xbox-kirjautumisen sähköpostitiedot? Microsoft-tilisi sähköpostiosoite toimii myös kirjautumistietoina. Lue, miten voit selvittää Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen Xboxiin sisäänkirjautumista varten.
Varmista, että sinulla on Windows 10:ssä Xbox-konsolin oheissovelluksen uusin versio
Ota selvää, kuinka voit tarkistaa, että sinulla on Windows 10:ssä Xbox-konsolin oheissovelluksen uusin versio.
Pelaaminen Windows 10:ssä
Valmistaudu hyödyntämään Windows 10:n kaikkia peliominaisuuksia ja etsi ohjeita sekä vianmääritykseen liittyvää tukea täältä.
Xbox-ohjaimen liittäminen Windows 10 -tietokoneeseen
Liitä Xbox One- tai Xbox 360 -ohjain tietokoneeseen, jotta voit hyödyntää Windows 10:n kaikkia ominaisuuksia. Saat ohjeita ja vianmääritykseen liittyvää tukea täältä.
Omat pelit -luettelon hallinta Xbox-konsolin oheissovelluksella Windows 10:ssä
Perehdy Xbox-konsolin oheissovelluksen Omat pelit -luetteloon Windows 10:ssä ja ota selvää, miten voit muun muassa lisätä, poistaa ja hallita pelejä.
Xbox-pelaajatunnuksen vaihtaminen
Lue tietoja Xbox-pelaajatunnuksen vaihtamisesta Xbox One- tai Xbox 360 -konsolissa selaimella tai Windows 10:ssä Xbox-konsolin oheissovelluksella.
Pelien lataaminen Windows 10:een
Ota selvää, mistä ja miten voit ladata pelejä Windows 10:een.
Yhdistäminen Xbox Live -palveluun tietokoneella
Lue ohjeita siihen, mitä voit tehdä, jos sinulla on ongelmia Xbox Live -palveluun yhdistämisessä tai kirjautumisessa Windows-tietokoneella.

Tukiresurssit