Aloittaminen

Käytä pelitilaa, kun pelaat PC-tietokoneella
Lue, miten voit ottaa käyttöön Xbox-sovelluksen pelitilan, kun pelaat peliä PC-tietokoneella.
Missä Windows 10 -päivitykseni on?
Oletko miettinyt, koska maksuton Windows 10 -päivityksesi saapuu? Haluatko varmistaa, että olet tehnyt kaiken oikein? Molly Windows-tiimistä vastaa kaikkiin kysymyksiin.
Mikä on Windows 10:n Xbox-sovellus?
Tutustu Xbox-sovelluksen toimintoihin ja ota selvää, miten Xbox muuttaa pelaamista Windows 10:ssä.
Kirjautuminen Windows 10:n Xbox-sovellukseen
Jos olet uusi käyttäjä tai sinulla on useita Microsoft-tilejä, lue kaikki tarvittavat tiedot kirjautuaksesi Windows 10:n Xbox-sovellukseen.
Oman Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen löytäminen
Oletko unohtanut Xbox-kirjautumisen sähköpostitiedot? Microsoft-tilisi sähköpostiosoite toimii myös kirjautumistietoina. Lue, miten voit selvittää Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen Xboxiin sisäänkirjautumista varten.
Varmista, että sinulla on Windows 10:ssä Xbox-sovelluksen uusin versio
Ota selvää, kuinka voit tarkistaa, että sinulla on Windows 10:ssä Xbox-sovelluksen uusin versio.
Pelaaminen Windows 10:ssä
Valmistaudu hyödyntämään Windows 10:n kaikkia peliominaisuuksia ja etsi ohjeita sekä vianmääritykseen liittyvää tukea täältä.
Xbox-ohjaimen liittäminen Windows 10 -tietokoneeseen
Liitä Xbox One- tai Xbox 360 -ohjain tietokoneeseen, jotta voit hyödyntää Windows 10:n kaikkia ominaisuuksia. Saat ohjeita ja vianmääritykseen liittyvää tukea täältä.
Ohjeet Xbox-sovelluksen Omat pelit -luettelon hallintaan Windows 10:ssä
Perehdy Xbox-sovelluksen Omat pelit -luetteloon Windows 10:ssä ja ota selvää, miten voit muun muassa lisätä, poistaa ja hallita pelejä.
Xbox-pelaajatunnuksen vaihtaminen
Lue tietoja Xbox-pelaajatunnuksen vaihtamisesta Xbox One- tai Xbox 360 -konsolissa selaimella tai Windows 10:ssä Xbox-sovelluksella.
Pelien lataaminen Windows 10:een
Ota selvää, mistä ja miten voit ladata pelejä Windows 10:een.
Yhdistäminen Xbox Live -palveluun tietokoneella
Lue ohjeita siihen, mitä voit tehdä, jos sinulla on ongelmia Xbox Live -palveluun yhdistämisessä tai kirjautumisessa Windows-tietokoneella.

Tukiresurssit