Yhteisöpalvelut

Ystävien, seuraajien ja suosikkien hallinta Xbox-konsolin oheissovelluksella
Ota selvää, miten voit luoda ystäväluettelon ja hallita sitä Xbox-konsolin oheissovelluksella.
Ystävien aktiviteetin katsominen Xbox-konsolin oheissovelluksella Windows 10:ssä
Ota selvää, miten voit katsoa ystävien aktiviteetteja, jakaa niitä, tykätä niistä ja kommentoida niitä Xbox-konsolin oheissovelluksella Windows 10:ssä.
Seurueiden ääniongelmien ja moninpeliongelmien ratkaiseminen Windows 10:ssä
Ota selvää, miten voit tarkistaa NAT-tyypin ja suorittaa ongelmien vianmäärityksen Windows 10:n Xbox-sovelluksessa, jos et kuule ystäviäsi Xbox Live Party -keskusteluissa tai jos sinulla on moninpeleihin liittymiseen tai niiden isännöintiin liittyviä ongelmia.
NAT-tyyppinä Windows 10:ssä on ”Teredo ei täytä vaatimuksia”.
Lue, mitä pitää tehdä, kun Windows 10:n NAT-tyyppinä on ”Teredo ei täytä vaatimuksia”.
Muiden pelaajien mykistäminen tai estäminen Windows 10:n Xbox-konsolin oheissovelluksessa
Lue lisätietoja muiden pelaajien mykistämisestä tai estämisestä Windows 10:n Xbox-konsolin oheissovelluksessa.

Tukiresurssit