Yhteisöpalvelut

Ystävien, seuraajien ja suosikkien hallinta Xbox-sovelluksella
Ota selvää, miten voit luoda ystäväluettelon ja hallita sitä Xbox-sovelluksella.
Ystävien aktiviteetin katsominen Xbox-sovelluksella Windows 10:ssä
Ota selvää, miten voit katsoa ystävien aktiviteetit, jakaa ne, tykätä niistä ja kommentoida niitä Xbox-sovelluksella Windows 10:ssä.
Seurueiden ääniongelmien ja moninpeliongelmien ratkaiseminen Windows 10:ssä
Ota selvää, miten voit tarkistaa NAT-tyypin ja suorittaa ongelmien vianmäärityksen Windows 10:n Xbox-sovelluksessa, jos et kuule ystäviäsi Xbox Live Party -keskusteluissa tai jos sinulla on moninpeleihin liittymiseen tai niiden isännöintiin liittyviä ongelmia.
Xbox-sovelluksen NAT-tyyppinä Windows 10:ssä on ”Teredo ei täytä vaatimuksia”.
Lue, mitä pitää tehdä, kun Windows 10:n Xbox-sovelluksen NAT-tyyppinä on ”Teredo ei täytä vaatimuksia”.
Muiden pelaajien mykistäminen tai estäminen Windows 10:n Xbox-sovelluksessa
Lue ohjeet muiden pelaajien mykistämiseen tai estämiseen Windows 10:n Xbox-sovelluksessa.

Tukiresurssit