Järjestelmävaatimukset

Käytä pelitilaa, kun pelaat PC-tietokoneella
Lue, miten voit ottaa käyttöön Xbox-sovelluksen pelitilan, kun pelaat peliä PC-tietokoneella.
Windows 8 -pelien pelaaminen Windows 10 -laitteessa
Voit pelata kaikkia Windows 8 -pelejä Windows 10:ssä. Ota selvää, miten voit suorittaa pelin Windows 10:n yhteensopivuustilassa.
Uusimpien ohjelmistojen ja ohjainpäivitysten hankkiminen Windows 10 -laitteeseen
Ota selvää, miten voit hankkia uusimmat ohjelmistot ja ohjainpäivitykset Windows 10 -laitteeseen.
Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa
Lue tietoja siitä, kuinka voit tarkistaa pelin toimivuuden Windows 10 -laitteessa.
Xbox-konsolin oheissovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa
Lue lisätietoja Xbox-konsolin oheissovelluksen suorittamisen eduista Windows 10:llä peliä pelatessa.
Windows 10:n sieppaamiselle asetetut laitteistovaatimukset
Selvitä, mitä ominaisuuksia tietokoneesi näytönohjain tarvitsee, jotta voit tallentaa pelileikkeitä ja näyttökuvia Windows 10:ssä.

Tukiresurssit