Lisävarusteet

Katso Xbox-yhteisön lisäpalveluvideoita
Katso, mitä muut pelaajat tekevät tavallisimpien Xbox-ongelmien ratkaisemiseksi, ja palaa pelien pariin!
Yhteensopivan kuulokemikrofonin liittäminen Xbox One -konsoliin
Lue tietoja siitä, miten voit liittää yhteensopivan kuulokemikrofonin Xbox One -konsoliin.
Langattoman Xbox One -ohjaimen yhdistäminen konsoliin
Ota selvää, miten voit synkronoida langattoman ohjaimen Xbox One -konsolin kanssa.
Langattoman Xbox One -ohjaimen vianmääritys
Lue, mitä pitää tehdä, jos langaton Xbox One -ohjain katkaisee yhteyden käytön aikana tai sinulla on vaikeuksia käynnistää ohjain.
Xbox One -kuulokemikrofonin vianmääritys
Etkö kuule mitään langallisella Xbox One -kuulokemikrofonilla? Tästä ohjeartikkelista voit lukea ratkaisuja ongelman korjaamiseen.
Xbox One -konsolissa olevien USB-porttien käyttäminen
Haluatko tietää enemmän Xbox One -konsolissa olevista USB-porteista? Lue tietoja siitä, mitä lisävarusteita voit liittää konsolissa oleviin USB-portteihin.
Tutustu langattomaan Xbox One -ohjaimeen
Lue lisätietoja langattomasta Xbox One -ohjaimesta
Xbox One -ohjaimen päivittäminen
Lue tietoja siitä, miten voit päivittää Xbox One -ohjaimen, jotta voit käyttää Xbox One -stereokuulokemikrofonisovitinta ja hyödyntää ohjaimen parannuksia.
Langattomien Xbox One -ohjaimien käyttäminen tietokoneessa
Ota selvää, miten voit käyttää langattomia Xbox One -ohjaimia tietokoneen kanssa, ja perehdy muun muassa niiden käyttöönottoon, vianmääritykseen ja huollattamiseen.
Xbox One -stereokuulokemikrofonisovittimen asetusten määrittäminen ja käyttäminen
Lue tietoja Xbox One -stereokuulokemikrofonisovittimen asetusten määrittämisestä ja käyttämisestä.

Tukiresurssit