Konsoli: Ääni ja kuva

Pelileikkeiden varmuuskopiointi
Pelileikkeiden varmuuskopiointi kannattaa suorittaa siltä varalta, että ne poistetaan jossain vaiheessa. Opettele tekemään se konsolillasi tai tietokoneellasi.
Vianmääritys tilanteissa, joissa ruutu tai näyttö on tyhjä Xbox One -konsolia käytettäessä
Lue vianmääritysvihjeitä tilanteisiin, joissa televisioruutu on tyhjä Xbox One -konsolia käytettäessä.
Media Playerin Xbox One -version videoita, valokuvia ja ääntä koskevat usein kysytyt kysymykset
Vastauksia Media Player -sovelluksen Xbox One -versiota koskeviin yleisiin kysymyksiin.
Xbox One -konsolin liittäminen äänijärjestelmään
Lue tietoja stereo- tai muun vastaanottimen liittämisestä Xbox One -konsoliin parhaan äänenlaadun takaamiseksi.
Tietoja television tarkkuuksista ja Xbox Onesta
Lue tietoja parhaista television tarkkuuksista Xbox One -konsolia käytettäessä.
Äänen vianmääritys Xbox One -konsolissa
Lue tietoja Xbox One -konsolin ääniongelmien vianmäärityksestä.
Levy- ja Blu-ray-asetukset
Lue tietoja Xbox One -konsolin toimintojen määrittämisestä, kuten levyn asettaminen konsoliin ja Blu-ray-soittimen toiminnot.
Taustamusiikin toistaminen Xbox Onessa
Ota selvää, kuinka voit toistaa taustamusiikkia Xbox One -konsolissa.
Näytön vianmääritystoiminto tulee näyttöön Xbox One -konsolin asetusten määrityksen aikana
Ota selvää, miten voit määrittää television tarkkuuden optimaalisesti Xbox One -konsolia varten näytön vianmääritystoiminnon avulla.
Xbox Onen opas turvalliseen pelaamiseen
Estä vammojen ja terveysongelmien syntyminen omaksumalla turvallinen tapa pelata Xbox One -pelejä. Lue nämä pelaamiseen liittyvät varoitukset terveysriskeistä.
Xbox Onen kuva pätkii
Ota selvää, miten voit saada parhaan mahdollisen kuvanlaadun Xbox One -konsolista.
Seurue-keskusteluiden ääniongelmien vianmääritys Xbox Onessa
Jos olet käynnistänyt seurue-keskustelun Xbox Onessa, mutta et kuule ystäviäsi tai Kinect-sensori ei tunnista sinua, perehdy seuraaviin ratkaisuihin.
Varoitus valoherkkyyden aiheuttamista kohtauksista
Joillakin ihmisillä saattaa esiintyä valonherkkyydestä aiheutuvia epileptisiä kohtauksia videopelejä katsoessa.
HDR-sisältö Xbox One X- ja Xbox One S -konsolissa
Ota selvää, miten voit katsoa Xbox One X- tai Xbox One S -konsolissa olevaa HDR-sisältöä.
Xbox One X:n ja Xbox One S:n ja 4K- ja HDR-vianmääritys
Lue tietoja 4K- ja HDR-sisällön vianmäärityksestä konsoleissa Xbox One X ja Xbox One S.
Ääniviestien transkribointi Xbox Onessa
Lue tietoja siitä, miten voit transkriboida ääniviestin tekstiksi Xbox One -konsolissa.
Pelileikkeiden ja näyttökuvien tallennus ja sieppaus Xbox Onessa
Katso, miten voit tallentaa ja hallita pelileikkeitä ja näyttökuvia Xbox One -konsolilla.
Kuuntele monoäänellä
Lue lisätietoja siitä, miten monoäänen ulostulo yhdistää kaikki äänikanavat yhdeksi kanavaksi.
Windows Sonic- ja Dolby Atmos -kuulokemikrofoniasetukset ja -ohjeita Xbox One -käyttöä varten
Lisätietoja ja ohjeita Windows Sonic- ja Dolby Atmos -kuulokemikrofonien Xbox One -konsolissa käyttöä varten.
Kaiuttimien ääniasetuksien valitseminen Xbox Onessa
Lue tietoja Xbox One -konsolin kaiutinasetuksista.

Tukiresurssit