Konsoli: Asetukset

Värin, taustan ja teeman mukauttaminen Xbox Onessa
Lue tietoja Xbox Onen käyttöliittymän näytön, taustavärin ja teeman muuttamisesta.
Oikean nimen jakaminen Xbox Onessa
Lue tietoja oikean nimesi jakamisesta ystäville sekä siitä, kuinka ystäväsi voivat jakaa nimeäsi omille ystävilleen.
Konsolin tehdasasetusten palauttaminen Xbox Onessa
Lue tietoja siitä, miten voit palauttaa Xbox One -konsolin tehdasasetukset.
Tietoja virransäästö- ja pikakäynnistystiloista
Lue tietoja virransäästö- ja pikakäynnistystiloista.
Xbox One -järjestelmän asetukset
Lue tietoja Xbox One -konsolin järjestelmäasetuksista.
Xbox One -konsolin virta-asetusten muuttaminen
Lue tietoja Xbox One -konsolin virta-asetusten muuttamisesta.
Xbox Onen tekstitysasetusten muuttaminen
Haluatko muuttaa Xbox One -konsolisi tekstitysasetuksia? Lue ohjeet.
Xbox One -käyttöohje
Oletko hukannut Xbox One ja Kinect -paketin käyttöohjeen? Löydät sen täältä.
Xbox Onen helppokäyttöasetukset
Perehdy Xbox One -konsolin helppokäyttöasetuksiin, muun muassa Kertojaan, suurennuslasiin, tekstitykseen, suureen kontrastiin ja painikemääritykseen.

Tukiresurssit