Konsoli: Vianmääritys

Xbox Onen levyn toisto-ongelmien vianmääritys
Kokeile näitä vianmääritysvinkkejä, jos saat levyvirheen pelatessasi peliä tai toistaessasi musiikki- tai elokuvalevyä Xbox Onella.
Vianmääritys tilanteissa, joissa ruutu tai näyttö on tyhjä Xbox One -konsolia käytettäessä
Lue vianmääritysvihjeitä tilanteisiin, joissa televisioruutu on tyhjä Xbox One -konsolia käytettäessä.
Xbox One X-, Xbox One S- tai alkuperäinen Xbox One -konsoli ei käynnisty
Lue, mitä voit tehdä, jos Xbox One X-, Xbox One S- tai alkuperäinen Xbox One -konsoli ei käynnisty.
Xbox Onen takautuva yhteensopivuus: usein kysytyt kysymykset
Lue tietoja siitä, millä tavoin Xbox One eroaa Xbox 360:stä. Saat myös tietoja aiempien konsolimallien kanssa yhteensopivista ominaisuuksista.
Et voi siirtyä seuruekeskusteluun Xbox Onessa
Lue, mitä pitää tehdä, jos et pysty siirtymään seuruekeskusteluun Xbox One -konsolissa.
Levyn poistaminen Xbox One -konsolista manuaalisesti
Ota selvää, miten voit poistaa levyn manuaalisesti Xbox One S -konsolista tai alkuperäisestä Xbox One -konsolista.
Xbox Onen kuva on sumea
Ota selvää, miten voit saada parhaan mahdollisen kuvanlaadun Xbox One -konsolista.
Xbox Onen yllättävän sammumisen vianmääritys
Lue, mitä voit tehdä, jos Xbox One X-, Xbox One S- tai alkuperäinen Xbox One -konsoli sammuu yllättäen.
Xbox Oneen liitetyn digiboksin ääni puuttuu tai sen laatu on huono
Ota selvää, miksi äänenlaatu on huono tai miksi Xbox One -konsoliin liitetystä digiboksista ei kuulu ääntä.
Television näyttötarkkuusasetuksen muuttaminen Xbox Onessa
Lue tietoja television näyttötarkkuusasetuksen muuttamisesta Xbox One -konsolissa.
Ohjelmiston käyttöoikeussopimus
Hae Xbox-konsolin, Kinect-sensorin ja Xbox-lisävarusteiden ohjelmiston käyttöoikeussopimuksen ehdot
Microsoft Edgen haitallisten välilehtien sulkeminen Xbox Onessa
Ota selvää, miten voit sulkea Microsoft Edgen välilehdet, kun et pysty siirtymään toiselle sivulle Xbox One -konsolissa.
Seurue-keskusteluiden ääniongelmien vianmääritys Xbox Onessa
Jos olet käynnistänyt seurue-keskustelun Xbox Onessa, mutta et kuule ystäviäsi tai Kinect-sensori ei tunnista sinua, perehdy seuraaviin ratkaisuihin.
Helppokäyttöisyyteen, Xbox Oneen ja Kinectiin liittyvät usein kysytyt kysymykset
Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin helppokäyttöisyydestä, Xbox One -konsolista ja Kinect-sensorista.
Xbox One -konsolin tehdasasetusten palauttaminen USB-muistitikun avulla
Ota selvää, miten voit ladata tiedoston, jonka avulla voit palauttaa Xbox One -konsolin tehdasasetukset.
Hanki ohjeita Xbox Onen käyttämiseen Xbox-avustajan avulla
Katso, miten saat ohjeita suoraan Xbox One -konsolin Xbox-avustajasovelluksella, joka tarjoaa vihjeitä, ohjevideoita, yleisimpien ongelmien ratkaisuja ja paljon muuta

Tukiresurssit