Ohjaimet: Asennus

Ulkoisten laitteiden liittäminen Xbox Adaptive Controller -ohjaimeen
Lue vinkkejä ohjainsauvojen ja kuulokkeiden kaltaisten ulkoisten laitteiden liittämiseen Xbox Adaptive Controller -ohjaimeen.
Xbox Adaptive Controllerin liittäminen Xbox One -konsoliin
Lue tietoja siitä, miten Xbox Adaptive Controller liitetään Xbox One -konsoliin.
Xbox Adaptive Controllerin mukauttaminen Xbox-lisävarusteet-sovelluksen avulla
Ota selvää, miten Xbox Adaptive Controller voidaan mukauttaa Xbox-lisävarusteet-sovelluksen avulla.
Miten vaihtonäppäintä käytetään Xbox Adaptive Controllerin kanssa?
Määritä syöte, joka toimii vaihtonäppäimenä. Ota selvää vaihtonäppäimen käytön eduista ja käyttöönoton vaiheista.
Langattoman Xbox Elite -ohjaimen asetusten määrittäminen Xbox-lisävarusteet‑sovelluksen avulla
Ota selvää, miten voit määrittää langattoman Xbox Elite -ohjaimen asetukset Xbox-lisävarusteet‑sovelluksen avulla.
Langattoman Xbox One -ohjaimen yhdistäminen konsoliin
Ota selvää, miten voit synkronoida langattoman ohjaimen Xbox One -konsolin kanssa.
Kirjautuminen Xbox Oneen omalla ohjaimella
Ota selvää Xbox Oneen kirjautumisesta omalla ohjaimella.
Xbox Onen ohjaimen värähtelyn muuttaminen
Lue tietoja siitä, miten voit muuttaa ohjaimen värähtelyasetuksia Xbox Onessa.

Tukiresurssit