Helppokäyttötoiminnot

Xbox Onen ohjaimen värähtelyn muuttaminen
Lue tietoja siitä, miten voit muuttaa ohjaimen värähtelyasetuksia Xbox Onessa.
Copilot Xbox Onessa
Lue, miten Copilot käynnistetään, jotta voit linkittää kaksi Xbox One -ohjainta ja käyttää niitä kuin yksittäistä ohjainta.
Xbox Onen helppokäyttöasetukset
Perehdy Xbox One -konsolin helppokäyttöasetuksiin, muun muassa Kertojaan, suurennuslasiin, tekstitykseen, suureen kontrastiin ja painikemääritykseen.
Siirry Xbox Onessa lukijaohjaimen pikanäppäimiä käyttäen
Käytä konsolisi toimintoja näiden Xbox One -ohjaimen komentojen avulla.
Xbox Onen Suuri kontrasti -asetuksen yleiskatsaus
Ota selvää, miten voit käyttää suurta kontrastia Xbox One -konsolissa.
Langattoman Xbox One -ohjaimen mukauttaminen Xbox-lisävarusteet-sovelluksen avulla
Ota selvää, miten voit mukauttaa langattoman Xbox One -ohjaimen asetukset Xbox-lisävarusteet‑sovelluksen avulla.
Tekstitysasetusten muuttaminen Xbox One -konsolissa
Haluatko muuttaa Xbox One -konsolisi tekstitysasetuksia? Lue ohjeet.
Käytä pelien transkriptiota Xbox Onessa
Lue, miten pelin sisäinen viestintä kirjoitetaan tekstiksi, jota voi lukea näytöltä Xbox Onella.
Use Groove with Narrator on Xbox One
Learn how to use Groove with Narrator on your Xbox One console so you can play your favorite music.
Käytä Xbox Onen suurennuslasia
Perehdy Xbox Onen Suurennuslasi-työkalun käyttöön.
Kuuntele monoääntä Xbox Onessa
Lue lisätietoja siitä, miten monoääniulostulo yhdistää kaikki äänikanavat yhdeksi kanavaksi.

Tukiresurssit