Helppokäyttötoiminnot

Katso Xbox-yhteisön videoita helppokäyttötoiminnoista
Katso, mitä muut pelaajat tekevät tavallisimpien Xbox-ongelmien ratkaisemiseksi, ja palaa pelien pariin!
Xbox Onen ohjaimen värähtelyn muuttaminen
Lue tietoja siitä, miten voit muuttaa ohjaimen värähtelyasetuksia Xbox Onessa.
Copilot Xbox Onessa
Lue, miten Copilot käynnistetään, jotta voit linkittää kaksi Xbox One -ohjainta ja käyttää niitä kuin yksittäistä ohjainta.
Xbox Onen helppokäyttöasetukset
Perehdy Xbox One -konsolin helppokäyttöasetuksiin, muun muassa Kertojaan, suurennuslasiin, tekstitykseen, suureen kontrastiin ja painikemääritykseen.
Siirry Xbox Onessa lukijaohjaimen pikanäppäimiä käyttäen
Käytä konsolisi toimintoja näiden Xbox One -ohjaimen komentojen avulla.
Ota suuri kontrasti käyttöön
Ota selvää, miten voit käyttää suurta kontrastia Xbox One -konsolissa.
Langattoman Xbox One -ohjaimen mukauttaminen Xbox-lisävarusteet-sovelluksen avulla
Ota selvää, miten voit mukauttaa langattoman Xbox One -ohjaimen asetukset Xbox-lisävarusteet‑sovelluksen avulla.
Xbox Onen tekstitysasetusten muuttaminen
Haluatko muuttaa Xbox One -konsolisi tekstitysasetuksia? Lue ohjeet.
Xbox One -konsolin lukijan käynnistys
Katso, miten voit ottaa lukijan käyttöön Xbox Onessa niin, että konsolisi voi lukea tekstiä, painikkeita ja muita elementtejä ääneen.
Käytä pelien transkriptiota Xbox Onessa
Lue, miten pelin sisäinen viestintä kirjoitetaan tekstiksi, jota voi lukea näytöltä Xbox Onella.
Use Groove with Narrator on Xbox One
Learn how to use Groove with Narrator on your Xbox One console so you can play your favorite music.
Käytä Xbox Onen suurennuslasia
Perehdy Xbox Onen Suurennuslasi-työkalun käyttöön.
Elokuvat ja TV -sovelluksen käyttäminen yhdessä lukijan kanssa Xbox Onessa
Lue Elokuvat ja TV -sovelluksen käyttämisestä yhdessä lukijan kanssa Xbox Onessa.
Suoran televisiolähetyksen katseleminen lukijan kanssa Xbox One -konsolilla
Ota selvää suoran televisiolähetyksen katselemisesta lukijan kanssa Xbox One -konsolilla.
Kuuntele monoäänellä
Lue lisätietoja siitä, miten monoäänen ulostulo yhdistää kaikki äänikanavat yhdeksi kanavaksi.
Käytä syötteen oppimistilaa Xbox Onessa
Katso, miten voit käyttää syötteen oppimistilaa Xbox Onessa, jolloin konsolisi neuvoo sinua ohjaimen tai näppäimistön painikkeiden toimintatarkoituksista.

Tukiresurssit