OneGuide ja Live TV: Suositut aiheet

Xbox Onen liittäminen kotiteatterijärjestelmään TV-ohjelmien katsomiseksi
Lue tietoja siitä, miten voit liittää Xbox Onen kotiteatterijärjestelmään TV-ohjelmien katsomiseksi.
TV-lähetysten määrittäminen Xbox One X-, Xbox One S- tai alkuperäisessä Xbox One -konsolissa
Katso, miten voit määrittää Xbox One X:ssä, Xbox One S:ssä tai alkuperäisessä Xbox Onessa Xbox OneGuide -toiminnon, jotta voit katsella suoria TV-lähetyksiä ja käyttää samalla konsolin sovelluksia sekä äänikomentoja.
Infrapunajatkokaapelien käyttäminen Xbox Onen kanssa
Lue tietoja infrapunajatkokaapelien käyttämisestä Xbox One -konsolin kanssa.
Kanavaluettelo tai ohjelmatiedot ovat virheelliset tai ne puuttuvat OneGuidesta
Lue, mitä pitää tehdä, jos kanava- tai ohjelmatiedot ovat virheelliset tai ne eivät näy Xbox OneGuidessa.
Digitaalisen surround-äänen käyttöönotto Xbox Oneen liitetyssä televisiossa
Opi ottamaan digitaalinen surround-ääni käyttöön Xbox Oneen liitetyssä televisiossa.
Xbox Oneen liitetyn digiboksin ääni puuttuu tai sen laatu on huono
Ota selvää, miksi äänenlaatu on huono tai miksi Xbox One -konsoliin liitetystä digiboksista ei kuulu ääntä.
Näyttö on musta tai kuvanlaatu on heikko, kun katselet televisiota Xbox Onella
Lue tietoja siitä, miten voit suorittaa heikkoon kuvanlaatuun tai mustaan näyttöön liittyvien ongelmien vianmäärityksen, kun katselet TV-lähetyksiä Xbox Onella.

Tukiresurssit