OneGuide ja Live TV: Vianmääritys

Xbox Oneen liitetyn digiboksin ääni puuttuu tai sen laatu on huono
Ota selvää, miksi äänenlaatu on huono tai miksi Xbox One -konsoliin liitetystä digiboksista ei kuulu ääntä.
Näyttö on musta tai kuvanlaatu on heikko, kun katselet televisiota Xbox Onella
Lue tietoja siitä, miten voit suorittaa heikkoon kuvanlaatuun tai mustaan näyttöön liittyvien ongelmien vianmäärityksen, kun katselet TV-lähetyksiä Xbox Onella.
Digitaalisen surround-äänen käyttöönotto Xbox Oneen liitetyssä televisiossa
Opi ottamaan digitaalinen surround-ääni käyttöön Xbox Oneen liitetyssä televisiossa.
Kanavaluettelo tai ohjelmatiedot ovat virheelliset tai ne puuttuvat OneGuidesta
Lue, mitä pitää tehdä, jos kanava- tai ohjelmatiedot ovat virheelliset tai ne eivät näy Xbox OneGuidessa.
Onko sinulla kysyttävää TV-lähetyksistä? Vieraile TV-foorumeilla!
Onko sinulla kysyttävää TV:n määrittämisestä Xbox Onessa? Etsi vastauksia Xbox Onen tukifoorumien TV-osiosta!

Tukiresurssit