Salasana ja suojaus

Microsoft-tilin salasanan palauttaminen ja vaihtaminen
Lue tietoja Microsoft-tilin unohtuneen salasanan palauttamisesta.
Microsoft-tilin lisääminen tai poistaminen Xbox Onessa
Ota selvää, miten voit lisätä tai poistaa Microsoft-tilin missä tahansa Xbox One -konsolissa.
Xbox Onen vanhempia ja lapsia koskevat verkkoturva- ja tietosuoja-asetukset
Lue tietoja ikään perustuvista ohjausobjekteista ja perheen tietosuoja-asetuksista, joita voit säätää Xbox.comissa ja Xbox One -konsolissa.
Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen
Jos olet unohtanut Microsoft-tilisi salasanan, saat apua salasanan palauttamiseen tältä sivulta.
Xbox Onen todentamisavaimen luominen
Lue Xbox Onen todentamisavaimen luomisen eduista ja siitä, miten tilin voi pitää sen avulla suojattuna.
Sovellusten tietosuoja-asetusten hallinta Xbox Onessa
Ota selvää, miten voit hallita sovellusten tietosuoja-asetuksia Xbox One -konsolissa.
”Luulen, että tiliini on murtauduttu”
Ota selvää, mitä sinun pitää tehdä, jos epäilet, että Microsoft-tiliisi on murtauduttu, tai sinun on tarkistettava, onko tiliäsi käytetty luvattomasti.
Todentamisavaimen vaatiminen ostoksiin Xbox One -konsolissa
Lue, miten voit vaatia todentamisavainta tehtäessä ostoksia Xbox One -konsolissa.
Sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi kirjautuessasi sisään Xbox Oneen
Lue, mitä pitää tehdä, jos sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi Xbox Onessa.
Microsoft-tilisi suojaustietojen tarkistaminen
Lue tietoja siitä, miten vahvistaa Microsoft-tilisi suojaustiedot, jotta voit todistaa niiden avulla henkilöllisyytesi, jos sinun on tehtävä muutoksia tiliisi.
Mitä pitää tehdä, jos Xbox varastetaan
Ota selvää, mitä pitää tehdä, jos Xbox-konsolisi varastetaan, ja perehdy muun muassa tilisi suojaukseen.

Tukiresurssit