Salasana ja suojaus

Microsoft-tilin salasanan palauttaminen ja vaihtaminen
Lue tietoja Microsoft-tilin unohtuneen salasanan palauttamisesta.
Microsoft-tilin lisääminen tai poistaminen Xbox Onessa
Ota selvää, miten voit lisätä tai poistaa Microsoft-tilin missä tahansa Xbox One -konsolissa.
Xbox Onen vanhempia ja lapsia koskevat verkkoturva- ja tietosuoja-asetukset
Lue tietoja ikään perustuvista ohjausobjekteista ja perheen tietosuoja-asetuksista, joita voit säätää Xbox.comissa ja Xbox One -konsolissa.
Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen
Jos olet unohtanut Microsoft-tilisi salasanan, saat apua salasanan palauttamiseen tältä sivulta.
Xbox Onen todentamisavaimen luominen
Lue tietoja Xbox Onen todentamisavaimen luomisesta tilisi pitämiseksi suojattuna.
Sovellusten tietosuoja-asetusten hallinta Xbox Onessa
Ota selvää, miten voit hallita sovellusten tietosuoja-asetuksia Xbox One -konsolissa.
”Luulen, että tiliini on murtauduttu”
Ota selvää, mitä sinun pitää tehdä, jos epäilet, että Microsoft-tiliisi on murtauduttu, tai sinun on tarkistettava, onko tiliäsi käytetty luvattomasti.
Todentamisavaimen vaatiminen ostoksiin Xbox One -konsolissa
Lue, miten voit vaatia todentamisavainta tehtäessä ostoksia Xbox One -konsolissa.
Sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi, että pystyt kirjautumaan sisään Xbox Oneen
Lue, mitä pitää tehdä, jos sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi Xbox Onessa.
Xbox Onen todentamisavain on unohtunut
Lue ohjeet Xbox Onen todentamisavaimen luomiseen. Todentamisavain auttaa pitämään tilin suojassa.
Microsoft-tilisi suojaustietojen tarkistaminen
Lue tietoja siitä, miten vahvistaa Microsoft-tilisi suojaustiedot, jotta voit todistaa niiden avulla henkilöllisyytesi, jos sinun on tehtävä muutoksia tiliisi.
Mitä pitää tehdä, jos Xbox varastetaan
Ota selvää, mitä pitää tehdä, jos Xbox-konsolisi varastetaan, ja perehdy muun muassa tilisi suojaukseen.

Tukiresurssit