Xbox Insider

Xbox Insider Hub -sovelluksen hankkiminen
Lue, kuinka voit hankkia Xbox Insider Hub -sovelluksen ja käyttää sitä, jotta voit kokeilla pelejä, sovelluksia, järjestelmäpäivityksiä ja uusia ominaisuuksia ennakkoon.
Palautteen antaminen Xbox Insider -käyttäjänä
Lue, kuinka voit ilmoittaa ongelmasta Xbox Insider Hub -sovelluksen avulla auttaaksesi kehittäjiä tunnistamaan ja ratkaisemaan ongelmia.
Xbox Insider Programin usein kysytyt kysymykset
Lue kaikki tarvittavat tiedot Xbox Insider Programista, jonka kautta Xbox-fanit voivat antaa palautetta vielä kehitteillä olevasta sisällöstä.

Tukiresurssit