Yhteisöpalvelut ja lähetys

Katso Xbox-yhteisön yhteisöelämysvideoita
Katso, mitä muut pelaajat tekevät tavallisimpien Xbox-ongelmien ratkaisemiseksi, ja palaa pelien pariin!
Mikä on Xbox Live ja miten pääsen alkuun?
Xbox Live on Xbox Onen verkkopalvelu. Lue lisätietoja Xbox Livestä ja sen käytön aloittamisesta.
Xbox Live Goldin jakamistoimintojen käyttäminen Xbox Onessa
Lue tietoja siitä, kuinka Xbox Live Gold -jäsenyys antaa sinulle mahdollisuuden astua uudenlaiseen pelimaailmaan ja kuinka ystäväsi voivat nauttia ainutlaatuisista Xbox Live Gold -toiminnoista millä tahansa Xbox One -konsolilla!
Uusien Xbox-ystävien lisääminen
Lue tietoja ystävien lisäämisestä Xbox One -konsolin, Xbox-sovelluksen tai Xbox.comin ystäväluetteloon.
Miksi en voi lähettää viestejä Xbox Onella tai Xbox-sovelluksesta?
Ota selvää, miksi et pysty lähettämään viestejä Xbox One -konsolilla tai Xbox-sovelluksella.
Hanki uusia pelejä, elokuvia ja sovelluksia Xbox Onella
Xbox Onea käyttämällä voit ostaa elokuvia, tv-ohjelmia, pelejä, sovelluksia ja paljon muuta.
Aktiviteettisyötteen ja tietosuojan hallinta
Ota selvää, miten voit hallita toimintosyöteviestiesi tietosuojaa Xbox Onessa.
Liity klubiin
Lue tietoja siitä, miten voit liittyä klubiin, jotta voit keskustella, pelata pelejä, jakaa sisältöjä ja liittyä muiden pelaajien seurueisiin.
Xbox One -ystävien tarkasteleminen Xbox 360 -ystäväluettelossa
Lue tietoja siitä, miten voit tarkastella Xbox One -ystäviäsi Xbox 360 -konsolissa.
Miksi en voi pelata turnauksessa?
Ohjeita Areena-pelaamiseen Xbox Live -turnauksessa.

Tukiresurssit