Yhteisöpalvelut ja lähetys: Ystävät ja seurueet

Seurueen aloittaminen Xbox Onessa
Lue, miten voit aloittaa seurueen ystäviesi kanssa Xbox One -konsolilla, jos sinulla tai jollakulla konsolin käyttäjällä on Xbox Live Gold.
Uusien Xbox-ystävien lisääminen
Lue tietoja ystävien lisäämisestä Xbox One -konsolin, Xbox-sovelluksen tai Xbox.comin ystäväluetteloon.
Xbox One -ystävien tarkasteleminen Xbox 360 -ystäväluettelossa
Lue tietoja siitä, miten voit tarkastella Xbox One -ystäviäsi Xbox 360 -konsolissa.
Viestien lähettäminen ja vastaanottaminen Xbox Onella
Lue tietoja ääni- tai tekstiviestien lähettämisestä tai vastaanottamisesta ystävillesi Xbox Live -palvelun kautta Xbox One -konsolilla.
Miksi en voi lähettää viestejä Xbox Onella tai Xbox-sovelluksesta?
Ota selvää, miksi et pysty lähettämään viestejä Xbox One -konsolilla tai Xbox-sovelluksella.
Ystävän lisääminen suosikkiluetteloon
Haluatko katsoa nopeasti, mitä ystäväsi pelaavat? Lue ohjeet siihen, miten voit lisätä ystävän suosikkiluetteloon.
Et voi siirtyä seuruekeskusteluun Xbox Onessa
Lue, mitä pitää tehdä, jos et pysty siirtymään seuruekeskusteluun Xbox One -konsolissa.

Tukiresurssit