Virhe- ja tilakoodien haku

Jos olet saanut virhe- tai tilakoodin, anna se täsmälleen samassa muodossa.

Esimerkiksi: E12 tai 0x87df2ee7.

Huomautus Käyttökatkokset voivat aiheuttaa virhe- ja tilakoodeja. Voit säästää aikaa tarkistamalla Xbox Live -palvelun tilan ilmoitusten varalta ennen koodin hakemista.

Jos kirjautuminen ei onnistu:

Siirry Microsoftin sisäänkirjautumisvirheiden tuen sivulle.

Vinkkejä uutta yritystä varten:

• Jos virhekoodi alkaa kirjaimella E, yritä hakea koodin ensimmäistä osaa.
    Esimerkki Jos koodi on E305 00000000 80000001, hae osaa E305.
  • Jos virhekoodi on 24 merkkiä pitkä, yritä hakea viimeistä kahdeksaa merkkiä.
    Esimerkki Jos koodi on Error 417f-xxxx-xxxx-xxxx-8007-2746 (jossa kirjain x voi olla mikä tahansa numero), hae osaa 80072746.

Voit myös ilmoittaa tämän ongelman käyttämällä Xbox Insider -keskussovellusta, jotta voimme tutkia asiaa tarkemmin:

1. Asenna konsoliisi Xbox Insider -keskussovellus (jos sinulla ei vielä ole sitä).
  2. Pidä ohjaimen Xbox-painiketta painettuna.
  3. Valitse virtavalikosta Report a problem (Ilmoita ongelmasta).
  4. Kuvaile yksityiskohtaisesti ongelmaa, mukaan lukien sen tapahtuma-aikaa, näitkö tiettyjä virhekoodeja tai viestejä ja käytitkö tiettyjä pelejä, ohjelmistoja, laitteistoa tai lisälaitteita, kun ongelma ilmeni.

Jos haluat pyytää lisää ohjeita yhteisöltä, siirry Xbox-keskustelupalstoille.

Aihe
Päivämäärä
    Katso kaikki foorumin tulokset >

Missä laitteessa virhe ilmenee?

Virhekoodi:

Valitse laite

Julkaise foorumeilla
    Kiitos. Julkaisemasi viesti näkyy nyt Xbox-tukifoorumeilla "täällä"
    Tapahtui virhe. Yritä julkaista viestisi uudelleen myöhemmin.
    Valitse laite ja anna virhekoodi, ennen kuin napsautat julkaisupainiketta.