Taaksepäin yhteensopivien pelien pelaaminen Xbox Onella

Tiettyjä digitaalisia ja levypohjaisia Xbox 360:n ja alkuperäisen Xboxin pelejä voidaan pelata Xbox Onella. Näissä taaksepäin yhteensopivissa peleissä käytetään vanhempien Xbox-käyttöjärjestelmien emulaattoria, joka tarjoaa useimmat kyseisten järjestelmien ominaisuudet, kuten näyttökuvat, lähetykset ja pelitallentimen.

• Luettelo taaksepäin yhteensopivista Xbox One -peleistä esitetään Xbox Onen taaksepäin yhteensopivien pelien kirjastossa.
  • Voit tarkistaa, ovatko omistamasi pelit taaksepäin yhteensopivia, kirjautumalla kohdassa Omat pelit ja valitsemalla Xbox 360. Jos pelisi kohdalla lukee Taaksepäin yhteensopiva, voit pelata sitä Xbox Onessa.

Tällä sivulla

Taaksepäin yhteensopivien pelien pelaaminen Xbox Onella

Aseta vain pelilevy Xbox Oneen. Jos ostamasi digitaalinen peli on yhteensopiva Xbox Onen kanssa, löydät sen Valmiina asennukseen -kohdan peleistä.

Lisävarusteet ja Kinect

Xbox 360:lle tai alkuperäiselle Xboxille suunnitellut lisävarusteet ja kyseisiä lisävarusteita edellyttävät pelit eivät toimi Xbox Onella. Tämä tarkoittaa, että rattiohjaimet, taistelusauvat ja muut lisävarusteet eivät toimi Xbox Onella pelattavissa Xbox 360:n tai alkuperäisen Xboxin peleissä. Xbox 360:n Kinectiä käyttävät pelit eivät toimi Xbox Onen Kinectin kanssa.

Taaksepäin yhteensopivien pelien pelaaminen ystävien kanssa Xbox Onella

Aloita seuruekeskustelu joko Xbox Onen seuruekeskustelussa tai Xbox 360:n pelinsisäisessä seuruekeskustelussa.

Seuruekeskustelu Xbox 360:stä tai alkuperäisestä Xboxista Xbox Oneen

Voit aloittaa seuruekeskustelun myös Xbox Onella pelaavien ystäviesi kanssa painamalla Xbox-painiketta ja valitsemalla Moninpeli > Aloita seurue. Tämä toimii kaikille Xbox One -käyttäjille siihen katsomatta, pelaavatko he Xbox Onelle, Xbox 360:lle vai alkuperäiselle Xboxille tehtyjä pelejä.

Seuruekeskustelu Xbox 360:stä Xbox 360:een

Jos haluat aloittaa seuruekeskustelun Xbox 360:tä pelaavien ystäviesi kanssa, siirry Xbox 360 -peliä pelattaessa Xbox 360:n oppaaseen painamalla samanaikaisesti painikkeita Näkymä ja Valikko. Valitse sen jälkeen Seurue, Kutsu pelaajia seurueeseen ja lopuksi Valitse ystävät, joiden kanssa haluat pelata.

Kun ystäväsi hyväksyy kutsusi, liitytte molemmat seurueeseen.

Taaksepäin yhteensopivan moninpelin pelaaminen Xbox Onella

Jos peli tukee moninpeliä samalla konsolilla, voit lisätä peliin toisen pelaajan samalla tavalla kuin vanhemmassa Xboxissa. Varmista, että te molemmat kirjaudutte ensin Xbox Oneen.

Jos kohtaat ongelmia takautuvasti yhteensopivissa seurue- tai moninpeleissä, kokeile Xbox Onen moninpeliongelmien ratkaisua.

Xbox 360:n saavutukset

Jos ansaitsit saavutuksia Xbox 360:ssä, sinulla on ne edelleen, kun pelaat Xbox Onella.

Voit tarkastella Xbox 360 -saavutuksiasi

• käyttämällä Xbox 360 -pelin Saavutukset-toimintoa,
  • valitsemalla Xbox 360:n oppaasta Saavutukset tai
  • valitsemalla Xbox Onen oppaasta Saavutukset.