Taaksepäin yhteensopivan Xbox-pelin tallentaminen

Kun pelaat taaksepäin yhteensopivaa peliä Xbox Onella, muista tallentaa peli usein. Jos avaat toisen pelin tai koko näytön sovelluksen tallentamatta, menetät tallentamattoman edistymisen.

Huomautus Xbox 360 -pelien edistyminen voidaan tallentaa Xbox 360:llä, ja peliä voidaan jatkaa Xbox Onella. Alkuperäisten Xbox-pelien tallennuksia ei voida käyttää Xbox Onella riippumatta siitä, pelattiinko peliä alkuperäisellä Xboxilla vain Xbox 360:llä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Taaksepäin yhteensopivan Xbox-pelin tallentaminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?