Xbox Onen pilvipelitallenteet: usein kysytyt kysymykset

Jos sinulla on useita Xbox One -konsoleita tai haluat pelata ystäväsi luona, voit tallentaa pelitallenteesi pilvipalveluun Xbox Live -palvelimiin ja jatkaa siitä, mihin jäit.

Tällä sivulla

Miten voin synkronoida tallennetut pelini pilveen?

Tallennetut pelit tallennetaan automaattisesti pilveen, kun muodostat yhteyden Xbox Live -palveluun. Jos kirjaudut sisään toiseen Xbox One -konsoliin Xbox-profiilillasi, pelitallenteesi ovat käytettävissä kyseisellä konsolilla.

Tarvitsenko Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilauksen, jotta voin käyttää pilvitallennusta?

Et. Kaikki, jotka ovat rekisteröityneet Xbox Live -palveluun, voivat säilyttää tallennettuja pelejään pilvipalvelussa.

Mitkä tiedot tallennetaan kiintolevylle ja mitkä pilveen?

Tiedot tallennetaan sekä kiintolevylle että pilveen. Xbox Live pitää tärkeät tiedot synkronoituina, joten et menetä mitään, jos käytät ystävän tai perheenjäsenen konsolia tai jos hankit uuden konsolin.

Huomautus Tietojen synkronointi edellyttää säännöllistä yhteyttä Xbox Liveen. Offline-tilassa pelaaminen voi aiheuttaa, että pilvessä olevat tiedot eivät ole synkronoituja. Tiedot päivittyvät aina, kun muodostat yhteyden Xbox Liveen.

Voinko käyttää pilvitallenteita offline-tilassa?

Jotta voit käyttää pelien pilvitallennusta, sinulla on oltava Xbox Live -yhteys, kun aloitat pelin pelaamisen. Jos katkaiset Xbox Live -yhteyden pelaamisen aikana, voit jatkaa pelaamista, mutta jos et ole yhteydessä Xbox Liveen, kun poistut pelistä, pelin tallennusta ei ladata pilveen. Jos haluat käyttää pelitallennetta toisella konsolilla, sinun pitää muodostaa yhteys Xbox Liveen. Kun muodostat yhteyden Xbox Liveen, pelitallenteesi ladataan pilveen.

Mistä tiedän, ovatko pelitallenteeni pilvessä?

Kun pelaat peliä, pelitiedot tallennetaan Xbox One -konsoliisi. Kun poistut pelistä, tiedot tallennetaan sekä kiintolevylle että pilveen. Xbox Live pitää tärkeät tiedot synkronoituina, joten et menetä mitään, jos käytät toista konsolia tai jos hankit uuden konsolin.

Huomautus Tietojen synkronointi edellyttää säännöllistä yhteyttä Xbox Liveen. Offline-tilassa pelaaminen voi aiheuttaa pilvessä olevien tietojen vanhentumisen. Tiedot päivittyvät aina, kun muodostat yhteyden Xbox Liveen.

Voinko tallentaa pilveen ladattua sisältöä, lisäosia ja arcade-pelejä?

Et. Ladattavan sisällön täytyy olla tallennettuna paikallisesti, jotta se voidaan ladata nopeasti.

Jos sinun on asennettava peli uudelleen, poista ensin sen asennus ja asenna se sitten uudelleen. Toimi näin:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Pelit.
  3. Korosta peli, jonka asennus poistetaan, painamalla valikkopainiketta ja valitse sitten Poista asennus.

Sen jälkeen voit asentaa pelin uudelleen asettamalla levyn laitteeseen tai lataamalla sen uudelleen Microsoft Storesta. Jos haluat ladata pelin uudelleen, hae se Microsoft Storesta, valitse se ja valitse sitten Asenna.

Voinko tallentaa profiilini pilveen?

Xbox-profiilit tallennetaan automaattisesti pilveen. Lisätietoja profiilin lataamisesta on ohjeaiheessa Microsoft-tilin lisääminen tai poistaminen Xbox Onessa.

Kuinka paljon käytettävissäni on pilvitallennustilaa?

Xbox Onessa jokaiselle pelille on varattu tallennustilaa. Käyttäjän pelikirjaston kasvaessa myös hänen pilvitallennustilansa kasvaa, eikä Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilausta vaadita.

Voinko kopioida kaikki tallenteeni pilveen?

Jos olet innokas pelaaja, pilvitallennustilasi saattaa loppua. Siinä tapauksessa voit vapauttaa tilaa poistamalla turhat tallenteet. Voit myös jatkaa pelaamista tallentamatta pelitallennetietoja pilveen.

Miten voin poistaa tallenteet, joita en enää halua käyttää?

Voit hallita yksittäisten pelien tietoja aloitusnäytön Omat pelit ja sovellukset -kohdassa. Toimi näin:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset.
  2. Korosta peli, paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse sitten Pelien ja lisäosien hallinta.
  3. Vieritä oikealle ruudun vasemmassa reunassa Tallennetut tiedot -kohtaan ja paina sitten ohjaimen A-painiketta .
  4. Sinua pyydetään vahvistamaan pelitallennetietojen poisto:
    • Poista konsolista poistaa tallenteen paikallisen kopion. Voit hakea sen pilvestä, kun pelaat seuraavan kerran.
    • Poista kaikkialta poistaa tallennetut tiedot tästä konsolista, pilvestä ja kaikista muista konsoleista, joilla pelaat.
    • Peruuta jättää tiedot ennalleen.

Miten voin käyttää Xbox 360:n pilvitallenteita Xbox One -konsolilla?

Ota käyttöön pelien pilvitallennus Xbox 360 -konsolillasi. Tähän ja vianmääritykseen liittyviä tietoja on ohjeaiheessa Pelien tallentaminen pilveen.

Miksi pelitallenteideni synkronointi Xbox One -konsoliin kestää tavallista kauemmin?

Yleinen verkon kuormitus ja yhteysongelmat voivat vaikuttaa Xbox One -konsolissa pelitallenteiden synkronointiin kuluvaa aikaa. Lähetystilassa pelaaminen voi vielä lisätä pelin synkronointiin kuluvaa aikaa. Voit helpottaa ongelmaa odottamalla pelisi lähetystilan käynnistämistä siihen saakka, kunnes synkronointi on päättynyt.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen pilvipelitallenteet: usein kysytyt kysymykset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?