Lataa 4K-pelisisältö ensin

Vaikka käytät Xbox One S:ää tai tavallista Xbox Onea, voit aloittaa Xbox One X:ssä pelattavien pelien 4K-versioiden latausprosessin (jos ne ovat saatavilla). Vanhemmissa konsoleissa et pysty arvostamaan näiden pelien 4K-ominaisuuksia, mutta sinun ei tarvitse suorittaa pitkään kestäviä latauksia sen jälkeen, kun otat käyttöön Xbox One X:n.

Tämä on tärkeämpää kuin luulitkaan. Vaikka pelien 4K-päivitykset ovat maksuttomia, ne ovat yleensä kymmenien gigatavujen kokoisia, joten niiden latautuminen kestää kauan nopeissakin verkoissa.

Kopioi latauksen jälkeen 4K-pelejä ulkoiselle tallennuslaitteelle, joka voidaan liittää Xbox One X -konsoliisi, jotta se on valmis pelaamista varten.

Voit hankkia hyvissä ajoin Xbox One S:n ja alkuperäisen Xbox Onen päivityksiä seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse Asetukset > Järjestelmä > Varmuuskopiointi ja siirto.
  2. Valitse Lataa 4K-pelisisältö ensin.
  3. Kun saatavilla oleva 4K-sisältö on ladattu, kopioi kyseiset pelit ulkoiselle tallennusvälineelle siten, että ne ovat valmiita käytettäväksi Xbox One X:ssä.

Enkö voi hankkia 4K-päivityksiä Xbox One X:ään?

Jos et lataa 4K-sisältöä hyvissä ajoin, se toimitetaan päivityksenä, kun käynnistät pelin Xbox One X:ssä ensimmäisen kerran. Tämä on pakollinen päivitys, ja jos ohitat sen, et pysty pelaamaan muuta kuin 4K-versiota offline-tilassa. Päivitys on suoritettava myös silloin, kun et katso sisältöä 4K-televisiosta. Xbox One X:ssä 4K-päivitykset latautuvat automaattisesti, jos Xboxin Pidä konsoli, pelit ja sovellukset päivitettynä -asetus on valittuna (kohdassa Asetukset > Järjestelmä > Päivitykset > Pelit ja sovellukset).

Jotkin pelit yksinkertaistavat asennuksia ja päivityksiä kieliasetuksen mukaan, mikä lyhentää latausaikaa ja vähentää tallennustilan tarvetta. Tällöin konsolin kielen vaihtaminen käynnistää pelipäivitykset, jotka (4K-päivityksestä poiketen) ovat valinnaisia, eikä niitä voi peruuttaa.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Lataa 4K-pelisisältö ensin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?