Pelin seuranta Xbox Onessa

Pysy ajan tasalla suosikkipeliesi viimeisimmistä uutisista ja leikkeistä. Valitse suosikkipeliesi virallisesta klubista Seuraa, niin kaikki olennaiset viestit ilmestyvät aktiviteettisyötteeseesi.

Esimerkki pelihubinäytöstä, jossa on valittu Seuraa-toiminto

Voit tarkastella pelin virallista klubia seuraavasti:

Aloitusnäytössä
Tarkastele viimeisimpiä pelaamiasi pelejä valitsemalla Virallinen klubi korostamalla peliä, jota haluat seurata, ja painamalla valikkopainiketta > Siirry viralliseen klubiin.

Storessa
Kun haet peliä Storessa, valitse Virallinen klubi valitsemalla ”...” ja valitsemalla sitten Siirry viralliseen klubiin.

Kohdassa Kiinnitykset tai Omat pelit ja sovellukset
Voit tarkastella virallista klubia kohdasta Kiinnitykset tai Omat pelit & sovellukset korostamalla peliä, painamalla ojaimen valikkopainikettaja valitsemalla sitten Siirry viralliseen klubiin.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelin seuranta Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?