Joitakin pelileikkeitä voidaan siepata vain 4K HDR -tarkkuudella

Tietyissä Xbox One X -peleissä leikkeen tarkkuus on kiinteästi 4K HDR – myös silloin, kun olet valinnut oletusarvoksi pienemmän tarkkuuden.

4K HDR -tarkkuudella pelileikkeet voivat olla enintään 30 sekuntia pitkiä, kun sieppaus tehdään konsolin sisäiseen tallennustilaan.

Voit sallia pidempiä leikkeitä parhaillaan pelaamaasi peliä varten tai tallentaa pienemmällä tarkkuudella, jos poistat käytöstä HDR:n kohdassa Asetukset > Näyttö ja ääni > Kuvalähtö > Videon lisäasetukset

Toinen tapa tallentaa pitkiä leikkeitä on niiden sieppaaminen ulkoiselle tallennusvälineelle. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Asetukset > Oletusasetukset > Lähetä ja sieppaa > Sieppaussijainti. Käytettävissä olevan tallennustilan mukaan ulkoiset leikkeet voivat olla enintään 60 minuuttia pitkiä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Joitakin pelileikkeitä voidaan siepata vain 4K HDR -tarkkuudella" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?