Saavutuksia sisältämättömien Xbox One -pelien piilottaminen

Jos saavutushistoriassasi on pelejä, joissa ei ole avattu yhtäkään saavutusta, voit halutessasi piilottaa nämä pelit luettelosta.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Saavutukset > Näytä kaikki saavutukset.
  3. Korosta peli, jonka haluat piilottaa. X Piilota -vihje näkyy korostettuna sisällä.
  4. Piilota peli painamalla ohjaimen X-painiketta .

Jos haluat vaihtaa piilotettujen ja näkyvissä olevien pelien välillä, valitse oikeassa yläkulmassa oleva suodatinkuvake. Voit näyttää vain näkyvissä olevat pelit (oletus), vain piilotetut pelit tai molemmat.

Jos haluat tuoda aiemmin piilotetun pelin näkyviin:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Saavutukset > Näytä kaikki saavutukset.
  3. Varmista, että näytät piilotetut pelit.
  4. Korosta pelit, joiden haluat taas näkyvän. X Tuo näkyviin -vihje näkyy korostettuna sisällä.
  5. Piilota peli painamalla ohjaimen X-painiketta .

Jos pelaat piilotettua peliä, peli tuodaan automaattisesti näkyviin.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Saavutuksia sisältämättömien Xbox One -pelien piilottaminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?