Saavutuksia sisältämättömien Xbox One -pelien piilottaminen

Jos saavutushistoriasi sisältää pelejä, joissa ei ole lainkaan avattuja saavutuksia, voit piilottaa ne luettelosta. Korosta vain peliä, niin X Hide (X:n piilottaminen) -vihje tulee näkyviin. Paina ohjaimesi X-painiketta , jos haluat piilottaa pelin.

Voit vaihdella piilotettujen pelien ja näytettävien pelien välillä valitsemalla oikeassa yläkulmassa oleva suodatinkuvakkeen. Voit näyttää vain näkyvissä olevat pelit (oletusasetus), vain piilotettuja pelejä tai molemmat.

Jos aiot näyttää aiemmin piilotetun pelin, varmista ensin, että näytät piilotetut pelit. Korosta haluamaasi peliä uudelleen ( X Unhide [Näytä X] -vihje tulee näkyviin) ja paina ohjaimen X-painiketta.

Piilotetun pelin pelaamisen myötä se tuodaan automaattisesti näkyviin.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Saavutuksia sisältämättömien Xbox One -pelien piilottaminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?