Valmiina asennukseen -osiossa olevien kohteiden piilottaminen ja näyttäminen

Kun poistat pelin tai sovelluksen, se siirtyy Valmiina asennukseen -välilehteen, joka on Omat pelit ja sovellukset -kohdan ylälaitaan.

Jotta Valmiina asennukseen -listalla näkyvät vain kohteet, joita todennäköisesti käytät uudelleen, piilota ne, joita et halua nähdä.

1. Korosta Valmiina asennukseen -osiossa peli tai sovellus.
  2. Paina ohjaimen valikkopainiketta .
  3. Valitse Piilota listalta.

Voit näyttää kohteet siirtymällä Omat pelit ja sovellukset -kohtaan ja pitelemällä ohjaimen vasenta ohjainsauvaa ja painamalla sitten X-painiketta. Jos haluat piilottaa kohteen uudelleen, toista nämä vaiheet.

Voit asentaa piilotetun pelin tai sovelluksen uudelleen näyttämällä sen ja asentamalla sitten sen Valmiina asennukseen -osiosta. Voit vaihtoehtoisesti myös ladata ja asentaa sen uudelleen Microsoft Storesta.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Valmiina asennukseen -osiossa olevien kohteiden piilottaminen ja näyttäminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?