Kuinka löydän Xbox One X:lle paranneltu -pelejä?

Video: Xbox One X:lle paranneltu -pelit

Katso video Xbox One X:lle parannellut pelit. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Xbox One X:lle paranneltu -pelit on päivitetty tai kehitetty hyödyntämään maailman tehokkainta pelikonsolia parhaalla mahdollisella tavalla.

Voit etsiä uusia Xbox One X:lle paranneltu -pelejä Xbox siirtymällä Storeen, valitsemalla Selaa pelejä ja vieritä Xbox One X:lle paranneltu.

Puhelimessa ja tietokoneella löydät Xbox One X:lle paranneltu -pelien luettelon osoitteesta xbox.com/enhanced.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Kuinka löydän Xbox One X:lle paranneltu -pelejä?" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?