Kuinka löydän Xbox One X:lle paranneltu -pelejä?

video: Xbox One X:lle parannellut pelit

(Video on saatavilla vain englanniksi)

Xbox One X:lle paranneltu -pelit on päivitetty tai suunniteltu hyödyntämään maailman tehokkainta pelikonsolia parhaalla mahdollisella tavalla.

Voit etsiä uusia Xbox One X:lle paranneltuja pelejä Xbox-konsolissa siirtymällä kohtaan Store, valitsemalla Selaa pelejä ja vierittämällä kohtaan Xbox One X Enhanced.

Puhelimessa ja tietokoneessa löydät luettelon Xbox One X:lle parannelluista peleistä osoitteesta xbox.com/enhanced.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Kuinka löydän Xbox One X:lle paranneltu -pelejä?" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?