Mistä tiedän, ovatko pelini Xbox One X:lle päivitettyjä?

Video: Xbox One X:lle parannellut pelit
Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Voit etsiä jo omistamiasi päivitettyjä pelejä:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset.
  2. Määritä peliluettelosta Xbox One X:lle paranneltu -suodatin. Päivitetyt pelit näkyvät täällä.

Jos määrität Xboxin päivittämään automaattisesti pelit ja sovellukset kohdassa Asetukset > Järjestelmä > Päivitykset, pelit päivitetään, kun uusia versioita julkaistaan.

Jos peliä ei ole päivitetty, päivitys ei ole käytettävissä tai sitä ei ole asennettu. Nopein tapa päivittää peli on varmistaa, että olet online-tilassa ja sitten käynnistää peli.

Voit etsiä uusia Xbox One X:lle paranneltuja pelejä Xbox-konsolissa siirtymällä kohtaan Store, valitsemalla Selaa pelejä ja vierittämällä Xbox One X Enhanced. Puhelimessa ja tietokoneessa löydät luettelon Xbox One X:lle parannelluista peleistä osoitteesta xbox.com/enhanced.

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Mistä tiedän, ovatko pelini Xbox One X:lle päivitettyjä?" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?