Pelien asentaminen Xbox Oneen

Ostitpa levymuodossa olevan pelin tai latasitpa sen Microsoft Storesta, sinun on asennettava se konsolin kiintolevylle, ennen kuin voit pelata sitä.

Tällä sivulla

Pelien asentaminen levyltä

Kun asetat pelilevyn konsoliin, konsoli tarkistaa, onko peli jo asennettu. Jos peliä ei ole asennettu, sinua pyydetään asentamaan se.

Huomautus Sinua voidaan myös pyytää lataamaan päivitys peliin, ennen kuin pystyt pelaamaan sitä.

Pelien asentaminen Microsoft Storesta

Kun lataat pelin Microsoft Storesta, se asennetaan automaattisesti. Peli näkyy latauksen ja asennuksen aikana Omat pelit ja sovellukset -kohdan Jono-osiossa.

Jos päätät asentaa pelin myöhemmin, siirry kohtaan Omat pelit ja sovellukset > Pelit ja valitse sitten pelin nimi Valmis asennukseen -välilehdestä näytön yläreunasta.

Asenna pelisi etäyhteyden kautta

Jos konsolisi ei ole lähettyvilläsi, mutta haluat etäyhteyden välityksellä asentaa pelit valmiiksi, jotta ne ovat valmiina pelaamista varten, kun pääset jälleen käyttämään konsolia, tutustu ohjeaiheeseen Pelien etäasentaminen Xbox Oneen.

Pelien asentaminen uudelleen

Ennen kuin voit asentaa pelin uudelleen, sinun on ensin poistettava sen asennus konsolin kiintolevyltä. Voit poistaa pelin asennuksen seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset ja Näytä kaikki.
  2. Valitse Pelit.
  3. Korosta peli, jonka asennus poistetaan, painamalla valikkopainiketta ja valitse sitten Hallitse peliä.
  4. Valitse Hallitse kaikkia, Poista kaikki ja sitten Poista asennus.

Voit tämän jälkeen asentaa pelin uudelleen asettamalla levyn laitteeseen tai lataamalla sen uudelleen Microsoft Storesta. Voit ladata pelin uudelleen siirtymällä kohtaan Omat pelit ja sovellukset > Pelit ja valitsemalla sitten pelin nimen Valmiina asennukseen -välilehdestä näytön yläreunasta. Voit etsiä pelin myös hakemalla sitä Microsoft Storesta.

Mitä jos pelin asennus pysähtyy pitkäksi aikaa?

Jos yrität asentaa peliä ja asennus keskeytyy pitkäksi aikaa, perehdy ohjeaiheeseen Xbox One -pelin asennus levyltä ei onnistu tai keskeytyy heti alussa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko minun asennettava koko peli kiintolevylle, ennen kuin voin pelata sitä?

Ei. Jotkin Xbox One -pelit ovat melko suuria, ja koko pelin asentaminen voi kestää pitkään, etenkin jos lataat sen. Voit käynnistää minkä tahansa pelin ennen asennuksen päättymistä, mutta kaikki pelin toiminnot eivät ole käytettävissä. Jos seuraat latausta Omat pelit ja sovellukset -valikon Jono- tai Pelit-kohdassa, teksti ”Ladataan” muuttuu tekstiksi ”Valmiina aloittamaan”, kun peliä voi pelata.

Menetänkö pelitiedot ja/tai edistymisen, jos asennan pelin uudelleen?

Xbox One -konsoli tallentaa pelitiedot pilveen, joten jos olet pelannut peliä verkossa, voit synkronoida pelin pilven kanssa, kun olet asentanut pelin uudelleen. Lue lisätietoja ohjeaiheesta Xbox Onen pilvipelitallenteiden usein kysytyt kysymykset.

Voinko pelata toista peliä, kun asennan peliä Xbox One -konsoliin?

Kyllä. Voit aina pelata digitaalisia pelejä, kun asennat peliä Microsoft Storesta tai levyltä. Voit myös pelata pelejä levyltä, jos asennat peliä Microsoft Storesta.

Et kuitenkaan voi pelata pelejä levyltä, jos asennat peliä levyltä.

Voinko asentaa peliä offline-tilassa?

Kyllä, voit asentaa levypohjaisen pelin offline-tilassa. Lue lisätietoja ohjeaiheesta Xbox Onen käyttäminen offline-tilassa.

Miksi minun on asennettava peli, jos minulla on levy?

Optiset levyasemat eivät pysty lukemaan tietoja nykyaikaisten pelien vaatimalla nopeudella, joten voit nauttia parhaasta mahdollisesta pelielämyksestä asentamalla pelin levyltä Xbox One -konsoliin.

Miksi pelin asentaminen kestää niin kauan?

Pelin asennusaika vaihtelee sen mukaan, kuinka nopeasti asema pystyy siirtämään tiedostoja. Xbox Onen levyaseman suurin mahdollinen tiedonsiirtonopeus on tällä hetkellä 54 Mbps. Jos arvelet, että pelisi asentuu liian hitaasti, lue ohjeaihetta Pelien tai sovellusten hitaan latautumisen vianmääritys Xbox Onessa.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelien asentaminen Xbox Oneen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?