Pelien etäasentaminen Xbox Oneen

Jos konsolisi ei ole lähettyvilläsi, voit etäyhteyden välityksellä asentaa pelit valmiiksi, jotta ne ovat valmiina pelaamista varten, kun pääset jälleen käyttämään konsolia. On muutamia asioita, jotka sinun on tehtävä ennen aloittamista:

1. Konsolin uudelleennimeäminen: tällöin voit tunnistaa sen helposti.
    1. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Konsolin tiedot.
    2. Valitse Nimi ja kirjoita uuden konsolisi nimi.
      Huomautus Konsolin nimi voi ainoastaan sisältää kirjaimia, numeroita ja tavuviivoja.
    3. Valitse Käynnistä uudelleen nyt.
  2. Valitse konsolin asetuksista Pikakäynnistys: konsolisi on oltava valmiustilassa, jotta pelien asennukset voidaan käynnistää etäyhteyden kautta.
    1. Siirry kohtaan Asetukset > Virta ja käynnistys > Virtatila ja käynnistys.
    2. Valitse Virtatila, niin voit muuttaa asetukseksi Pikakäynnistys.
  3. Enable Remote Install (Ota etäasennus käyttöön): tämä asetus on konsolissa oletusarvoisesti poissa käytöstä.
    1. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Päivitykset.
    2. Valitse Allow remote installs (Salli etäasennukset).

Tämän jälkeen, kun ostat pelin tai jos jo omistat kyseisen pelin, voit etäyhteyden välityksellä asentaa sen konsoliisi:

• Verkkoselaimesta: pelin kauppasivulla valitse Asenna-painikkeen viereiset kolme pistettä ja valitse Install on my devices (Asenna omiin laitteisiin). Valitse konsolisi listalta ja valitse Asenna nyt.
  • Game Pass -sovelluksen kautta: Valitse peli, jonka haluat asentaa, ja valitse sitten Asenna Xbox-kotikonsoliin.
    Huomautus voit tehdä näin ainoastaan Xbox-kotikonsolillasi.

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelien etäasentaminen Xbox Oneen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?