Pelien etäasentaminen Xbox Oneen tai Windows 10 -tietokoneeseen

Jos laitteesi ei ole lähettyvilläsi, voit etäyhteyden välityksellä asentaa pelit valmiiksi, jotta ne ovat valmiina pelaamista varten, kun pääset jälleen käyttämään konsolia.

Laitettasi valmistellaan

Xbox One

Ennen aloittamista, sinun on tehtävä seuraavat asiat:

1. Konsolin uudelleennimeäminen. Tällöin voit tunnistaa sen helposti.
    1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja siirry sitten kohtaan Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Konsolin tiedot.
    2. Valitse Nimi ja kirjoita sitten uuden konsolisi nimi. (Käytä vain kirjaimia, numeroita ja tavuviivoja.)
    3. Valitse Käynnistä uudelleen nyt.
  2. Ota pikakäynnistys käyttöön konsolissa Konsolisi on oltava valmiustilassa, jotta pelien asennukset voidaan käynnistää etäyhteyden kautta.
    1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Järjestelmä > Asetukset > Virta ja käynnistys > Virtatila ja käynnistys.
    2. Valitse Virtatila, niin voit muuttaa asetukseksi Pikakäynnistys.
  3. Ota Etäasennukset käyttöön Tämä asetus on konsolissa oletusarvoisesti poissa käytöstä.
    1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Päivitykset ja lataukset.
    2. Valitse Salli etäasennukset .

Windows 10 -tietokone

Ennen aloittamista, sinun on tehtävä seuraavat asiat:

1. Varmista, että tietokone on kytketty verkkoon. Tietokoneen on oltava päällä ja yhteydessä internetiin, jotta etäasennus toimisi.

Huomautus Jos tietokone on lepotilassa, offline-tilassa tai sammutettu, peli ei aloita lataamista. Jos tietokone on lepo- tai offline-tilassa, peli lisätään latausjonoon ja alkaa vasta, kun tietokone on herännyt lepotilasta tai muodostanut internet-yhteyden. Jos tietokone suljettiin, peli lisätään latausjonoon vasta, kun toinen peli asennetaan. Jos tietokone suljetaan asennuksen aikana, peli jatkuu uudelleenkäynnistyksen yhteydessä.

2. Varmista, että olet kirjautunut tietokoneeseen sillä Microsoft-tilillä, joka vastaa Xbox Live -tiliäsi.

Huomautus Jos tietokoneeseen on kirjautuneena useita käyttäjiä, kun etäasennus käynnistetään, näyttöön saattaa ilmestyä "401 Unauthorized" -virhesanoma. Voit yrittää myöhemmin uudelleen tai odottaa, kunnes olet fyysisesti laitteessa.

3. Varmista, että olet kirjautunut Xboxiin (Beta) ja Microsoft Store -sovelluksiin samalla Microsoft-tilillä, joka vastaa Xbox Live -tiliäsi. Huomioi, että sovellusten ei tarvitse olla käynnissä.

Pelin asentaminen etäyhteyden kautta

Kun ostat pelin, hyödynnä Game Pass -tilaustasi. Jos sinulla on jo peli, voit asentaa sen etäyhteyden kautta Xbox One -konsoliin tai Windows 10 -tietokoneeseen.

Asentaminen etäyhteyden kautta Microsoft Storesta.

Voit asentaa etälaitteeseen Windows 10:n Microsoft Store-sovelluksesta tai web-selaimella Microsoft Storesta.

Valitse pelin tuotesivulla Asenna-painikkeen vierestä [...] ja valitse sitten Asenna omiin laitteisiin. Näet luettelon kaikista laitteista, joihin voit asentaa etäyhteyden. Valitse laitteet, joihin haluat asentaa pelin, ja valitse sitten Asenna nyt.

Etäasennus Game Pass -mobiilisovelluksella

Valitse peli, jonka haluat asentaa, ja valitse sitten Asenna Xboxille tai Asenna tietokoneelle. Peli asennetaan oletusarvoiseen Xbox Oneen tai tietokoneeseen, jonka olet asettanut Xbox Game Pass -sovelluksessa.

Huomautus oletuskonsoli on Xbox-kotikonsolisi, ellet muuta sitä.

Oletusarvoisen Xbox Onen tai tietokoneen vaihtaminen:

1. Napauta sovelluksen oikeassa alakulmassa olevaa pelaajakuvaasi.
  2. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta hammasrattaan kuvake, jossa lukee Asetukset.
  3. Valitse joko valitse oletusarvoinen Xbox One tai Valitse oletusarvoinen tietokone.
  4. Valitse tunnettujen laitteiden luettelosta laite, jonka haluat asettaa oletusarvoiseksi.

Huomautustämä oletuslaite on se, mihin pelit asennetaan, kun valitset Asenna Xboxiin tai Asenna tietokoneeseen, kunnes vaihdat oletuslaitteen uudelleen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelien etäasentaminen Xbox Oneen tai Windows 10 -tietokoneeseen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?