Xbox One -konsolin määrittäminen Xbox-kotikonsoliksi

Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa sisään Xbox Oneen ja tallennat salasanasi, tämä konsoli määritetään Xbox-kotikonsoliksesi. Voit jakaa pelejä ja muuta sisältöä kotikonsoliksesi määritetyllä Xboxilla muiden samalle konsolille omilla tilitunnistetiedoillaan kirjautuvien käyttäjien kanssa. Älä milloinkaan jaa salasanaasi tai tilisi kirjautumistietoja.

Koti-Xboxia voi vaihtaa enintään viisi kertaa vuoden aikana.

Asioita, joita on mahdollista jakaa

Voit jakaa Xbox Live Gold -tilauksesi kaikkien konsoliisi kirjautuvien käyttäjien kanssa.

Voit jakaa Microsoft Storesta ostamiasi pelejä ja ladattavaa sisältöä kaikkien konsoliisi kirjautuvien käyttäjien kanssa. Voit jopa jakaa pelejä, jotka olet ladannut osana tilausta.

Asioita, joita ei ole mahdollista jakaa

Tilikohtaisia kohteita ei ehkä voi jakaa. Tällaisia ovat esimerkiksi seuraavat:

• Minecraft Skin Mashups- tai Halo REQ -pakkauksien kaltaisilla pelinsisäisillä valuutoilla hankittu pelien sisäinen ja pelin aikainen sisältö
  • Pelinsisäinen valuutta, kuten Minecraft-kolikot

Jotkin ennakkotilausbonukset ja erityissisällöt kuuluvat näihin luokkiin, joten et välttämättä pysty jakamaan kyseisiä kohteita, koska ne voidaan lunastaa vain kerran pelin hankkineen henkilön tililtä.

Pelaaminen offline-tilassa

Xbox-kotikonsolilla voit pelata ladattuja pelejä matkustaessasi tai verkkoyhteyden tai palvelun käyttökatkoksen aikana. Ennen offline-tilaan siirtymistä sinun on varmistettava, että konsoli on määritetty Xbox-kotikonsoliksesi. Lisätietoja saat ohjeaiheesta Xbox Onen käyttäminen offline-tilassa.

Jos käytössäsi on useita Xbox One -konsoleita tai kirjaudut sisään useisiin konsoleihin, suosittelemme määrittämään useimmin käytetyn konsolin Xbox-kotikonsoliksi.

HuomautusSinulla voi olla ainoastaan yksi Xbox-kotikonsoli kerrallaan. Voit jakaa ostettuja pelejä ja Gold-jäsenyyden muiden käyttäjien kanssa vain Xbox-kotikonsolilla. Kotikonsolia voi vaihtaa enintään viisi kertaa vuoden aikana. Asiakastuki ei voi tarjota ylimääräisiä vaihtoja.

Xbox One -konsolin määrittäminen Xbox-kotikonsoliksi

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Mukauttaminen ja valitse sitten Oma Xbox-kotikonsoli.
  3. Tee jompikumpi seuraavista toimista:
    • Määritä konsoli kotikonsoliksi valitsemalla Tee tästä Xbox-kotikonsolini.
    • Poista määritys valitsemalla Poista Xbox-kotikonsoli-asetus tästä konsolista.

Kun vaihdat kotikonsolia, kaikki digitaalisiin sisältöihin liittyvät laitteiden käyttöoikeudet siirretään uuteen Xbox-kotikonsoliin. Nämä laitteiden käyttöoikeudet eivät enää ole käytettävissä entisessä Xbox-kotikonsolissa. Toisin sanoen, kun vaihdat Xbox-kotikonsolisi, sisältöjesi käyttöoikeudet siirtyvät uuteen Xbox-kotikonsoliisi, jolloin kaikki sille kirjautuneet käyttäjät voivat nauttia sisällöistäsi. Ystäväsi ja perheenjäsenesi voivat edelleen käyttää sisältöjäsi edellisellä Xbox-kotikonsolillasi, kun olet kirjautuneena siihen.

Voinko vaihtaa Xbox-kotikonsolini toiseen konsoliin?

Voit vaihtaa Xbox-kotikonsolina käytettävän konsolin jopa viisi kertaa yhden vuoden aikana. Tämä yhden vuoden jakso alkaa siitä, kun vaihdat Xbox-kotikonsolisi ensimmäisen kerran. Jos saavutat kotikonsolin vaihtamisen vuotuisen rajan, saat sanoman, jossa kerrotaan seuraava päivämäärä, jolloin voit vaihtaa sen.

Huomautus Asiakastuki ei voi tarjota ylimääräisiä vaihtoja. Jos konsolisi näyttää, että olet tehnyt vuoden aikana viisi Xbox-kotikonsolin vaihtoa ja tarvitset apua, valitse Ohje, kun näkyviin tulee sanoma Can’t make this your home Xbox (Tästä ei voi tehdä Xbox-kotikonsolia). Saatat olla oikeutettu poikkeukseen.

Voit myös hakea ohjeita kotikonsolillesi Xbox-avustajan kanssa. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Järjestelmä > Xbox-avustaja, valitse Oma Xbox-avustaja > Haku ja kirjoita sitten Oma Xbox-kotikonsoli.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox One -konsolin määrittäminen Xbox-kotikonsoliksi" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?