Xbox One -konsolin määrittäminen Xbox-kotikonsoliksi

Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa sisään Xbox Oneen ja tallennat salasanasi, tämä konsoli määritetään Xbox-kotikonsoliksesi. Oma Xbox-kotikonsoli -asetuksen avulla voit tehdä seuraavia asioita:

• Voit jakaa Microsoft Storesta ostamiasi pelejä ja ladattavaa sisältöä kaikkien konsoliisi kirjautuvien käyttäjien kanssa. Voit jopa jakaa pelejä, jotka olet ladannut osana tilausta.
  • Voit jakaa Xbox Live Gold -tilauksesi kaikkien konsoliisi kirjautuvien käyttäjien kanssa.

Xbox-kotikonsolilla voit lisäksi pelata ladattuja pelejä matkustaessasi tai verkkoyhteyden tai palvelun käyttökatkoksen aikana. Ennen offline-tilaan siirtymistä sinun on varmistettava, että konsoli on määritetty Xbox-kotikonsoliksesi. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Onen käyttäminen offline-tilassa.

Jos käytössäsi on useita Xbox One -konsoleita tai kirjaudut sisään useisiin konsoleihin, suosittelemme määrittämään useimmin käytetyn konsolin Xbox-kotikonsoliksi.

Huomautus Voit määrittää Xbox-kotikonsoliksi vain yhden konsolin. Voit jakaa ostettuja pelejä ja Gold-jäsenyyden muiden käyttäjien kanssa vain Xbox-kotikonsolilla.

Xbox One -konsolin määrittäminen Xbox-kotikonsoliksi

Huomautus Voit määrittää Xbox-kotikonsoliksi vain yhden konsolin.

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Mukauttaminen ja valitse sitten Oma Xbox-kotikonsoli.
  3. Tarkista tiedot ja tee jokin seuraavista:
    • Määritä konsoli kotikonsoliksi valitsemalla Tee tästä Xbox-kotikonsolini.
    • Poista määritys valitsemalla Tämä ei ole Xbox-kotikonsolini.

Voinko vaihtaa Xbox-kotikonsolini toiseen konsoliin?

Voit vaihtaa Xbox-kotikonsolina käytettävän konsolin jopa viisi kertaa yhden vuoden aikana. Tämä jakso toimii vaiheittain alkaen siitä, kun vaihdat Xbox-kotikonsolisi ensimmäisen kerran. Jos saavutat vuoden aikaisen kotikonsolin muutosrajoituksen, saat sanoman, jossa kerrotaan seuraava päivämäärä, jolloin voit vaihtaa sen.

Kun vaihdat kotikonsolia, kaikki digitaalisiin sisältöihin liittyvät laitteiden käyttöoikeudet siirretään uuteen Xbox-kotikonsoliin. Nämä laitteiden käyttöoikeudet eivät enää ole käytettävissä vanhassa Xbox-kotikonsolissa.