Saavutuksien seuranta peleissä

Katso, kenellä on varaa itsekehuun kaikissa peleissä, joita sinä ja ystäväsi pelaatte.

Jos haluat nähdä kuukausittaisen leaderboardin, avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitsemalla Saavutukset. Jos olet jo pelissä, voit tarkastella kyseisen pelin lukittujen ja avattujen saavutusten tilannetta. Jos et ole pelissä, näet ystäviesi välisen pelaajapiste-leaderboardin.

Sieltä voit valita kenet tahansa ystävistäsi ja vertailla saavutuksia hänen kanssaan. Valitse Compare achievements (Saavutuksien vertailu) nähdäksesi, miten vertaudutte toisiinne.

Etsi omia saavutuksiasi valitsemalla See my achievements (Katsele omia saavutuksia) tai View leaderboard full screen (Näytä leaderboard koko näytöllä) – näkemäsi vaihtoehto määräytyy sen mukaan, pelaatko peliä vai et. Ällisty taidoistasi!

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Saavutuksien seuranta peleissä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?