Xbox Onen ja Windows 10:n omien pelisaavutusten seuranta

Monet pelit eivät ole saatavilla Xbox Onen lisäksi myöskään Windows 10 -laitteille. Kun olet kirjautunut sisään Microsoft-tililläsi, pelien etenemistiedot tallentuvat pilvipalveluun. Jos siis pelaat peliä konsolilla ja pelaaminen keskeytyy, voit myöhemmin jatkaa peliä Windows 10 -tietokoneessa siitä, mihin jäit.

Saavutusten tarkistaminen Xbox One -konsolissa

Jos haluat tarkistaa edistymisesi saavutusten osalta juuri pelaamassasi pelissä, avaa opas ja valitse Saavutukset.

Voit valita, haluatko nähdä lukitut saavutukset, joita et ole vielä ansainnut, vai saavutukset, jotka olet jo avannut. Valitsemalla saavutuksen saat käyttöösi lisää vaihtoehtoja. Paina saavutuksen X-painiketta, jos haluat lisätä saavutuksen suosikiksi ja siirtää sen luettelon alkuun. Jos haluat tarkastella nykyisen pelin saavutusten sijaan ystäviesi pelaajapisteiden tulostaulukkoa, valitse Pelaajapisteiden tulostaulukko.

Ota saavutusten seuranta käyttöön, jos haluat seurata edistymistäsi pelin aikana. Valitse Määritä seurain, niin voit valita seuraimen paikan näytössä, seurattavien saavutusten määrän (enintään 5) ja seuraimen läpinäkyvyyden.

Jos et pelaa parhaillaan peliä, voit tarkistaa edistymisesi saavutusten osalta avaamalla oppaan ja valitsemalla Saavutukset. Valitse Seuraavat saavutukset lähimpänä avaamista olevien saavutusten osalta tai Viimeisimmät saavutukset viimeksi avattujen saavutusten osalta. Voit käynnistää saavutukseen liittyvän pelin korostamalla saavutusta ja painamalla X-painiketta .

Jos haluat nähdä saavutuksesi Windows 10 -laitteessa

Jos haluat nähdä saavutuksesi Windows 10 -laitteessa, valitse Käynnistä-painike ja avaa sitten Xbox-sovellus. Valitse valikosta Omat pelit, valitse peli ja valitse sitten Saavutukset. Jos haluat tarkastella lyhyttä kuvausta siitä, miten voit avata yksittäisen saavutuksen, valitse kyseinen saavutus.

Voit myös avata valikon Xbox-sovelluksessa ja valita Saavutukset, jolloin näet kaikkien saavutustesi luettelon.

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen ja Windows 10:n omien pelisaavutusten seuranta" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?