Useiden pelien siirto kerralla Xbox Onessa

Olet siis yhdistänyt ulkoisen tallennustilan Xbox Oneen ja haluat siirtää useita pelejä kerralla. (Voit toki siirtää kohteita yksi kerrallaan siirtymällä pelien ja sovellusten kokoelmaasi, valitsemalla pelin, painamalla ohjaimen Valikkopainiketta ja valitsemalla Hallitse peliä.)

Voit siirtää tai kopioida kerralla useita pelejä seuraavasti:

1. Yhdistä ulkoinen tallennuslaite (siinä on oltava vähintään USB 3.0 -liitäntä ja vähintään 256 gigatavua tallennustilaa. Lisäksi laitteen on oltava Xbox Onea varten alustettu).
  2. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse Asetukset > Järjestelmä > Storage (Tallennus).
  3. Valitse tallennustila, josta haluat siirtää tai kopioida, ja valitse sitten Transfer (Siirrä) ja valitse haluamasi pelit. Valitse kaikki pelit tai vain tietyt ja valitse joko Copy selected (Kopioi valittu) tai Move selected (Siirrä valittu).

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Useiden pelien siirto kerralla Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?