Pelien asennusten vianmääritys Windows 10:ssä

Onko sinulla ongelmia Xbox (Beta) ‑sovelluksen pelin asentamisessa tietokoneeseen? Kokeile seuraavaa.

Käynnistä tietokone uudelleen

Niin yksinkertaista kuin se onkin, uudelleenkäynnistyksellä voi korjata monet ongelmat.

Saatko virhesanoman?

Jos ilmenee latausvirhe, yritä suorittaa lataus uudelleen.

Jos asennus epäonnistuu edelleen, näet useimmissa tapauksissa virhekoodin ja sanoman. Nämä ovat yleensä 10-merkkisiä koodeja, jotka alkavat merkeillä 0x, esimerkiksi 0xC03F7003.

Tarkista Game Pass ‑pelien tapauksessa tilauksesi tila

Jos haluat asentaa pelejä Xbox Game Passista, sinulla on oltava aktiivinen Xbox Game Pass Ultimate- tai Xbox Game Pass for PC (Beta) ‑tilaus.

Onko sinulla tietokoneessa järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet?

Jotkin pelit edellyttävät lisäosien asentamista, jotta peli toimii kunnolla. Asennettavista lisäosista riippuen sinulta voidaan pyytää järjestelmänvalvojan lupa pelin asennuksen aikana tai pelin ensimmäisellä käynnistyskerralla.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Paikallisen käyttäjä- tai järjestelmänvalvojatilin luominen Windows 10:ssä.

Käynnistyikö tietokone pelin asennuksen aikana uudelleen?

Jos käynnistät tietokoneen peliä Game Passista asennettaessa uudelleen, asennuksen tila ei ehkä ole selvä, kun avaat Xbox (Beta) -sovelluksen tai Storen uudelleen. Osittain asennettu peli on kuitenkin todennäköisesti siellä!

Jatka asennusta seuraavasti:

• Käynnistä asennus pelin tietosivulta uudelleen. Asennuksen pitäisi jatkua keskeytyskohdasta.

Käytettävissä olevasta tallennustilasta johtuvat asennusongelmat

• Jos tallennustila on vähissä, tee tilaa, jotta asennus voidaan suorittaa loppuun.
  • Kun käynnistät pelin asennuksen Xbox (Beta) ‑sovelluksesta, voit halutessasi muuttaa sisällön tallennussijainnin valitsemalla kiintolevyn, jolle haluat asentaa pelin. Jos näet sanoman Selected drive is not set up to install games (Valittua asemaa ei ole määritetty pelien asennusta varten), asemaa ei ole valmisteltu, ja asennus estetään. Voit korjata tämän seuraavasti:

• Siirry sanoman alla olevaa linkkiä napsauttamalla Asetukset-kohtaan tai paina Windows-näppäintä ja valitse Asetukset > Järjestelmä > Tallennustila. Valitse Muuta uuden sisällön tallennuspaikkaa.
    • Valitse haluamasi asema Sovellukset tallennetaan sijaintiin ‑kohdan valikosta.

Esiintyykö ongelmia yhä?

Yritä asentaa pelipalvelut uudelleen. Toimi seuraavasti:

• Käynnistä PowerShell järjestelmänvalvojana ja kirjoita ”get-appxpackage Microsoft.GamingServices | remove-AppxPackage -allusers”.
  • Kirjoita samaan PowerShell-ikkunaan ”start ms-windows-store://pdp/?productid=9MWPM2CQNLHN”.
  • Asenna sovellus kyseiseltä sivulta, ja hyväksy UAC-kehote, kun se tulee näyttöön.
  • Yritä asentaa peli uudelleen.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelien asennusten vianmääritys Windows 10:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?