Käytä pelitilaa, kun pelaat PC-tietokoneella

Kun käytät pelitilaa, Windows asettaa pelaamisesi etusijalle. Kun pelaat peliä, pelitila tekee seuraavia asioita:

• Auttaa saavuttamaan vakaamman kuvataajuuden pöytäkoneissa.
  • Estää Windows Updatea suorittamasta ohjainten asennuksia ja lähettämästä uudelleenkäynnistysilmoituksia.

Käynnistä pelitila tai poista se käytöstä seuraavasti:

1. Paina käynnistyspainiketta ja valitse sitten Asetukset.
  2. Valitse Pelaaminen > Pelitila.
  3. Valitse pelitila On (Käytössä) tai Off (Pois käytöstä).
Valitse pelitila On (Käytössä) tai Off (Pois käytöstä)

Huomautus: oletusarvoisesti pelitila on käytössä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Käytä pelitilaa, kun pelaat PC-tietokoneella" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?