Käytä pelitilaa, kun pelaat PC-tietokoneella

Pelitilan käytön aikana Windows tekee pelaamisesta PC-koneesi ensisijaisen tehtävän, joten saat parhaan mahdollisen pelien suorituskyvyn.

Varmista, että pelitila otetaan käyttöön ennen kunkin pelin pelaamista. Käynnistä pelitila seuraavasti:

1. Käynnistä peli.
  2. Avaa pelipalkki painamalla Windows- ja G-näppäimiä.
  3. Valitse Käynnistä pelitila.

Joissakin peleissä voi olla pelitila käytössä automaattisesti. Siinä tapauksessa Pelitila-painike näkyy olevan käynnissä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Käytä pelitilaa, kun pelaat PC-tietokoneella" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?