Pelien ja lisäosien löytäminen Xbox Onessa

Näin voit etsiä pelejä ja pelien lisäosia, jotka olet ostanut Microsoft Storesta.

Pelien etsiminen

Yleensä pelit ja muut ostamasi lataukset näkyvät peliesi ja sovellustesi joukossa, ja niiden asennus alkaa automaattisesti. Voit tarkistaa asian seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset > Näytä kaikki.
  2. Varmista peliluettelossa, että suodattimen asetuksena on Kaikki pelit.
  3. Jos et näe peliä tai lisäosia, valitse Valmiina asennukseen ja katso, näkyykö se siellä.

Jos et edelleenkään näe peliä tai lisäosaa:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Korosta – mutta älä valitse – Omat pelit ja sovellukset.
  3. Paina ohjaimen valikkopainiketta , valitse Päivitä ja etsi kohdettasi.

Jos Xbox Play Anywhere -pelit, jotka ostit tietokoneeseesi Microsoft Storesta, eivät asennu, asetuksesi eivät välttämättä salli automaattisia latauksia. Tarkista latausasetuksesi:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja siirry sitten kohtaan Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä.
  2. Valitse Päivitykset ja lataukset.
  3. Varmista, että valintaruudut Pidä pelit ja sovellukset päivitettynä ja Salli asennukset etäyhteyden kautta ovat molemmat valittuina.

Jos näitä asetuksia ei ole valittu, seuraava paikka, mistä voit etsiä asioita, on peliluettelo kohdassa Valmiina asennettavaksi. Jos esimerkiksi käytät kaverin Xboxia, kaikki pelisi, eivätkä pelkästään uusimmat, näkyvät tässä kohdassa.

Käy Microsoft Storessa

Etkö vieläkään näe etsimääsi peliä? Siirry takaisin Storeen. Avaa haku painamalla ohjaimen Y-painiketta , ala kirjoittaa ja valitse kohde, kun se näkyy hakutuloksissa.

Jos etsit lisäosaa, siirry Storeen seuraavalla tavalla:

1. Korosta (mutta älä käynnistä) lisäosan peli.
  2. Paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse sitten Hallitse peliä ja lisäosia.
  3. Valitse Näytä Microsoft Storessa ja varmista, että etsimäsi kohde on osa ostamaasi peliä.

Kun olet esimerkiksi tehnyt pelin ennakkotilauksen ja ostoksesi sisältää toisen pelin tai bonussisältöä, sinun on hankittava toinen peli Storesta, vaikka sinun ei tarvitse maksaa siitä.

Lisäosien etsiminen

Pelin lisäosien tai lisäsisällön kohdalla tarkista ensimmäisenä pelit ja sovellukset (yllä olevien ohjeiden mukaisesti).

Peliluettelossa kohdenna peliin, paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse sitten Pelien ja lisäosien hallinta.

Joitain lisäosia käytetään pelissä sen sijaan, että ne asennettaisiin erikseen. Asennettavat lisäosat tai lisäsisältö, jota ei ole vielä asennettu, tulevat näkyviin Valmiina asennukseen -kohdassa.

Voit etsiä lisäosia pelistä, johon ne kuuluvat, seuraavasti.

• Etsi pelin aloitusnäytössä ”Oma sisältö” -merkintää tai vastaavaa.
  • Joudut ehkä avaamaan viestin pelissä voidaksesi tarkastella lisäosia. Tarkista kohta ”Omat viestit” tai vastaava alue.
  • Jotkin lisäosat löytyvät vain itse pelin pelaamisen aikana. Näin voi olla esimerkiksi V-Bucksien tai vaatteiden kohdalla. Esimerkiksi Sea of Thieves -pelissä sinun pitää aloittaa tehtävä, nousta laivaan ja käydä joko pelin kaupassa tai avata varastokirstu.
  • Lisäosien käyttäminen saattaa edellyttää etenemistä oikeaan kohtaan pelissä. Destiny 2: Forsaken käyttää pelitasoja joidenkin laajennuspakettien käytön rajaamiseen. Forza Horizon 3 -pelissä sinun pitää ajaa tiettyyn paikkaan voidaksesi käyttää Hot Wheels -laajennuspakettia.

Lisäosien vianmääritys

Etkö näe lisäosia Valmiina asennukseen -kohdassa? Kirjaudu sisään täällä käyttäen Microsoft-tiliä, jota käytit ostoksen tekemiseen, jotta voit nähdä, minkä lisäosien pitäisi olla käytettävissä. Jos kohdetta ei ole kyseisessä luettelossa, sitä ei ole liitetty kyseiseen tiliin.

Jos olet ostanut pelivaluuttaa, kuten V-Buckeja tai FIFA-pisteitä, mutta et näe niitä pelissä, vahvista suorittamasi osto kirjautumalla sisään omaan tilaushistoriaasi.

Jos näet pelivaluuttasi ostohistoriassa, yritä lopettaa peli ja ladata se uudestaan:

1. Paina ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Kohdista oppaassa peliin.
  3. Paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse Poistu.
  4. Käynnistä peli uudelleen ja tarkista pelilompakkosi.

Jos edellä kuvattujen toimien suorittamisesta on kulunut 24 tuntia, mutta et edelleenkään näe pelivaluuttaasi:

1. Ota yhteyttä Microsoftin julkaisemien pelien tapauksessa Microsoft-tukeen.
  2. Muiden pelien kohdalla ota yhteyttä pelin julkaisijaan. Tässä on luettelo tärkeimmistä julkaisijoista ja niiden sivustoista.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelien ja lisäosien löytäminen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?