Xbox One -pelisisällön ja lisäosien tarkasteleminen ja lataaminen

Monissa Xbox One -peleissä on lisäosia, kuten uusia pelinsisäisiä tuotteita tai uusia pelattavia tasoja, joita voit ostaa Microsoft Storesta.

Huomautus

Varmista, että olet kirjautunut sisään sen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla, jota käytit sisällön ostamiseen ja lataamiseen, jotta pääset käsiksi ladattaviin tiedostoihin. Lisätietoja ostosten automaattisesta lataamisesta on ohjeaiheessa Pelien ja pelisisällön etsiminen, kun koodi on lunastettu verkossa Xbox Onella.

Asennettujen pelien tai sovellusten löytäminen

1. Vieritä aloitusnäytössä oikealle ja avaa sitten Omat pelit ja sovellukset painamalla ohjaimen A-painiketta .
  2. Valitse Pelit tai Sovellukset.
  3. Sisältösi näytetään aakkosjärjestyksessä. Voit kuitenkin valita myös neljä muuta lajitteluasetusta. Jos et näe peliä tai sovellusta, vieritä alas, kunnes se tulee näkyviin.

Tietyn pelin lisäosien tarkasteleminen

Jos sinulla on jo peli ja haluat tarkistaa, onko siihen saatavilla ladattavissa olevia lisäosia, voit valita Näytä pelitiedot Omat pelit ja sovellukset -kohdassa ja tarkastella konsoliisi saatavilla olevia lisäosia. Toimi näin:

1. Vieritä aloitusnäytössä oikealle ja avaa sitten Omat pelit ja sovellukset painamalla ohjaimen A-painiketta .
  2. Etsi peli ja paina sitten valikkopainiketta .
  3. Valitse Hallitse peliä ja sitten See in Store(Näytä Kaupassa).

Huomautus

Jos nimikkeelle on saatavilla enemmän kuin kahdeksan lisäosaa, näet ne kaikki vierittämällä oikealle ja valitsemalla Näytä kaikki.

Jos et omista peliä, mutta haluat selata Microsoft Storessa saatavilla olevia lisäosia:

1. Avaa opas palaamalla aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Aloitus.
  2. Vieritä oikealle Store-kohtaan ja valitse sitten näytön yläosasta Pelit.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse Hae kaikista peleistä.
  4. Anna pelin nimi ja valitse sitten Hae. Valitse peli luettelosta.
  5. Jos peliin on saatavilla lisäosia, ne näkyvät pelin alapuolella.

Sellaisten ladattujen pelien, sovellusten, lisäosien ja sisältöpakettien etsiminen, joiden asennus on poistettu

1. Vieritä aloitusnäytössä oikealle ja avaa sitten Omat pelit ja sovellukset painamalla ohjaimen A-painiketta
  2. Valitse Pelit tai Sovellukset.
  3. Voit tarkastella omistamiasi pelejä tai sovelluksia, jotka eivät ole asennettuna kiintolevylle, menemällä siirtymisruudun vasempaan reunaan Valmiina asennukseen -kohtaan.
  4. Jos haluat tarkastella pelin lisäosia, joita ei ole vielä asennettu kiintolevylle, valitse peli Pelit ja sovellukset -luettelosta. Jos haluat nähdä yksittäisen pelin Valmiina asetukseen -osion, paina valikkopainiketta ja valitse sitten Hallitse peliä.

Lataa paketin osana ostetut lisäosat

Jos yksittäiseen ostoon, kuten season passiin tai Limited Edition -pelipakettiin, sisältyy useita lisäosia, sinun on ehkä ladattava ne erikseen. Voit ladata yksittäiset kohteet kahdella tavalla:

• Etsi pelin sisällä kauppaa. Etsi, mitä season pass sisältää, ja suorita lataus siellä.
  • Lataa yksittäiset lisäosat Microsoft Storesta. Toimi näin:
    1. Vieritä aloitusnäytössä oikealle ja avaa sitten Omat pelit ja sovellukset painamalla ohjaimen A-painiketta .
    2. Etsi peli ja paina sitten valikkopainiketta .
    3. Valitse Hallitse peliä.
    4. Valitse asennettava lisäosa Valmiina asennukseen -sarakkeesta.
    5. Asenna lisäosa painamalla A-painiketta .

Jos sinulla on lisäosien lataamiseen liittyviä ongelmia, perehdy ohjeaiheeseen Pelin tai sovelluksen latausongelmat Xbox Onessa.