Xbox One -pelisisällön ja lisäosien tarkasteleminen ja lataaminen

Monissa Xbox One -peleissä on lisäosia, kuten uusia pelinsisäisiä tuotteita tai uusia pelattavia tasoja, joita voit ostaa Microsoft Storesta.

Huomautus Varmista, että olet kirjautunut sisään sen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla, jota käytit sisällön ostamiseen ja lataamiseen, jotta pääset käsiksi ladattaviin tiedostoihin. Lue lisätietoja ohjeaiheesta Lisätietoja ostosten automaattisesta lataamisesta on ohjeaiheessa Pelien ja pelisisällön etsiminen, kun koodi on lunastettu verkossa Xbox Onella.

Asennettujen pelien tai sovellusten löytäminen

1. Vieritä aloitusnäytössä alas ja avaa Omat pelit ja sovellukset, valitse Katso kaikki ja avaa se painamalla ohjaimen A-painiketta .
  2. Valitse Pelit tai Sovellukset.
  3. Sisältösi näytetään aakkosjärjestyksessä. Voit kuitenkin käyttää muita lajitteluasetuksia.

Tietyn pelin lisäosien tarkasteleminen

Jos jo omistat pelin ja haluat nähdä ladattavissa olevat lisäosat, toimi seuraavasti:

1. Valitse kohdassa Omat pelit ja sovellukset Katso kaikki, etsi peli ja paina valikkopainiketta.
  2. Valitse Pelien ja lisäosien hallinta.
  3. Valitse Valmis asennukseen -sarake.
  4. Valitse lisäosa, jonka haluat asentaa.
  5. Asenna lisäosa painamalla A-painiketta tai valitse Asenna kaikki.

Jos et omista peliä, mutta haluat selata Microsoft Storessa saatavilla olevia lisäosia:

1. Palaa aloitusnäyttöön, vieritä oikealle kohtaan Store ja valitse sitten Haku.
  2. Anna pelin nimi ja valitse sitten Hae.
  3. Valitse peli hakutulosten joukosta.
  4. Jos peliä varten on käytettävissä lisäosia, ne näkyvät kaupassa pelin kuvaussivulla pelin alla.

Sellaisten ladattujen pelien, sovellusten, lisäosien ja sisältöpakettien etsiminen, joiden asennus on poistettu

1. Rullaa aloitusnäytössä alaspäin ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset ja sitten Näytä kaikki.
  2. Valitse Pelit tai Sovellukset.
  3. Voit tarkastella omistamiasi pelejä tai sovelluksia, jotka eivät ole asennettuna kiintolevylle, valitsemalla ylhäältä Valmiina asennukseen -välilehden.
  4. Jos haluat tarkastella pelin lisäosia, joita ei ole vielä asennettu kiintolevylle, valitse peli, paina valikkopainiketta ja valitse sitten Manage game & add-ons (Hallitse peliä ja lisäosia), jotta kyseisen pelin Ready to install (Valmiina asennukseen) -välilehti ilmaantuu näkyviin.

Lataa paketin osana ostetut lisäosat

Jos yksittäiseen ostoon, kuten season passiin tai Limited Edition -pelipakettiin, sisältyy useita lisäosia, sinun on ehkä ladattava ne erikseen. Voit ladata yksittäiset kohteet kahdella tavalla:

• Etsi pelin sisällä kauppaa. Etsi, mitä season pass sisältää, ja suorita lataus siellä.
  • Lataa yksittäiset lisäosat Microsoft Storesta.
    1. Rullaa aloitusnäytössä alaspäin ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset ja sitten Näytä kaikki.
    2. Etsi peli ja paina sitten valikkopainiketta .
    3. Valitse Pelien ja lisäosien hallinta.
    4. Valitse asennettava lisäosa Valmiina asennukseen -sarakkeesta.
    5. Asenna lisäosa painamalla A-painiketta .

Jos sinulla on ongelmia lisäosien lataamisen kanssa, katso ohjeaihe Pelien tai sovellusten asennusongelmien vianmääritys Xbox Onessa.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox One -pelisisällön ja lisäosien tarkasteleminen ja lataaminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?