Bleeding Edge Technical Alphan usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysyttävää Bleeding Edge Technical Alphasta? Täältä löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Tällä sivulla

Miten voin käyttää Xbox Insider ‑keskusta?

Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Valitse käyttöliittymän Store (Kauppa) -välilehti tai valitse oppaasta Store.
  2. Valitse Haku.
  3. Hae Xbox Insider -keskusta.
  4. Valitse tuotesivulla Get/Install (Hanki/Asenna).

Kun Xbox Insider ‑keskus on lopettanut lataamisen, löydät ohjelman Omat pelit ja sovellukset ‑kohdasta. Kun lataat Xbox Insider ‑keskuksen ensimmäisen kerran, sinua pyydetään rekisteröitymään.

Toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan ja hyväksy Xbox Insiderin käyttöehdot. Voit tämän jälkeen käyttää Xbox Insider ‑keskusta ja ladata Bleeding Edge Technical Alphan.

Lisätietoja Xbox Insider -keskuksen hankkimisesta ja käytöstä on ohjeaiheessa Xbox Insider -keskussovelluksen hankinta.

Miten voin ladata/asentaa Technical Alphan?

Sinun pitää saada sähköpostiviesti Ninja Theorylta, jossa vahvistetaan, että sinulle on myönnetty oikeudet Technical Alphan käyttöön, ennen kuin voit ladata pelin Xbox Insider ‑keskuksesta. Jos et ole saanut sähköpostiviestiä, varmista, että se on lähetetty pelaajatunnukseesi liittyvään sähköpostiosoitteeseen tai että se ei ole roskapostikansiossasi. Voit vahvistaa pelaajatunnukseesi liittyvän sähköpostiosoitteen kirjautumalla sisään osoitteessa account.microsoft.com.

Sinun on myös ladattava ja asennettava Xbox Insider ‑keskus konsoliisi ennen seuraavien vaiheiden aloittamista:

1. Avaa Xbox Insider ‑keskus Omat pelit ja sovellukset ‑kohdasta.
  2. Valitse Insider-sisältö.
  3. Valitse Bleeding Edge Technical Alpha.
  4. Valitse Liity ja aloita pelin lataaminen.
  5. Kun peli on latautunut, voit avata sen Omat pelit ja sovellukset ‑kohdasta.

Jos peliä ei näy Omat pelit ja sovellukset ‑kohdassa, tarkista jono ja varmista, että pelin asennus on päättynyt.

Mistä löydän lisää kysymyksiä ja vastauksia?

Jos tarvitset Bleeding Edgeen liittyen lisää apua, Ninja Theoryn tukitiimillä on joukko kysymyksiä ja vastauksia, joista pitäisi olla apua:

• Ystäväni ja minä emme pysty liittymään seurueeseen
  • En kuule ystäviäni
  • Pelissäni on viivettä
  • Pelini ovat hyvin epätasapainoisia
  • Yhteyden muodostaminen peliin
  • Vastuksenhaku kestää kauan
  • Hahmo/liike on ylimitoitettu/alimitoitettu
  • Löysin pelin sisäisen virheen
  • Hahmo on jumissa
  • Syötteen viive
  • Tila ei riitä
  • En näe peliä Xbox Onessa
  • Xbox Onen välimuistin tyhjentäminen
  • Pelini kaatui
  • Keskustelupalstojen käyttäminen
  • Tarvitsemaani sivua ei enää ole olemassa
  • En pysty kirjautumaan sivustoon
  • Mikä on VIP-alue?
  • Miten VIP-alueelle pääsee?
  • Yhteisön säännöt
  • Minut mykistettiin
  • Haluan julkaista keskustelupalstoilla
  • Ilmoituksen tekeminen pelaajasta
  • Miksi pelaaja, josta tehtiin ilmoitus, ei saanut käyttökieltoa?
  • Kuinka kauan käyttökielto kestää?
  • Käyttökiellon poistamiseen liittyviä kysymyksiä
  • Kun pelin käyttöoikeudet myönnetään
  • En pysty käyttämään Xbox Live ‑tiliäni
  • Pelaaminen Xbox Livellä

Saat lisäohjeita viralliselta Bleeding Edge ‑tukisivulta.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Bleeding Edge Technical Alphan usein kysytyt kysymykset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?