Call of Duty

Call of Dutyn keskustelupalstat ja yhteisötuen löydät vierailemalla Call of Duty -yhteisössä.

Aiheet

Call of Duty: WWII

Tietoja Call of Duty: WWII:sta

Tutustu Call of Duty: WWII:een videoiden ja esittelyiden avulla. Lue tietoja pelaamisesta, lisäosista ja pelin ostamisesta.

Yhteyden muodostaminen Call of Duty: WWII -peliin

Lisätietoja yhteyden muodostamisesta Call of Duty: WWII -moninpeliin.

Viiveiden ja pelin sisäisen suorituskyvyn parantaminen Call of Duty: WWII -pelissä

Jos sinulla on ongelmia pelaamisessa, seuraavassa on vinkkejä siitä, miten voit parantaa suorituskykyä.

Tunnettuja ongelmia Call of Duty: WWII:ssa

Tutustu täällä uusimpaan tunnettujen ongelmien luetteloon.

Tarvitsetko lisää ohjeita? Tutustu yhteisöön

Vieraile Call of Duty: WWII -keskustelupalstalla ja saat lisäohjeita, voit keskustella Activision-tuen ambassadorin kanssa tai liittyä yhteisön keskusteluun.

Call of Duty: WWII -palvelimen tila

Tarkista Call of Duty: WWII -palvelimen tila Activisionin sivustosta.

Call of Duty: Infinite Warfare & Modern Warfare Remastered

Tietoja Call of Duty: Infinite Warfaresta

Tutustu Call of Duty: Infinite Warfareen videoiden ja esittelyiden avulla. Lue tietoja pelaamisesta, lisäosista ja pelin ostamisesta.

Call of Duty: Infinite Warfaren usein kysytyt kysymykset

Lue vastauksia Windows 10:n Call of Duty: Infinite Warfareen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lisätietoja Call of Duty: Modern Warfare Remasteredista

Lue vastauksia Call of Duty: Modern Warfare Remasterediin liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tarvitsetko lisää ohjeita? Tutustu yhteisöön

Käy Activisionin sivustossa, jossa voit hankkia lisää tietoja pelistä, liittyä yhteisöön keskustelemalla ja etsiä vianmääritystukea kysymyksiin, joita ei ole listattu täällä.

Call of Duty: Infinite Warfare -palvelimen tila

Tarkista Call of Duty: Infinite Warfare -palvelimen tila julkaisijan sivustossa.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered -palvelimen tila

Tarkista Call of Duty: Modern Warfare Remastered -palvelimen tila julkaisijan sivustossa.

Call of Duty: Black Ops III

Tietoja Call of Duty: Black Ops III:sta

Tutustu Call of Duty: Black Ops III:een videoiden ja esittelyiden avulla. Lue tietoja pelaamisesta, lisäosista ja pelin ostamisesta.

Call of Duty: Black Ops III -palvelimen tila

Tarkista Call of Duty: Black Ops III -palvelimen tila pelin sivustossa.

Call of Duty: Black Ops III -peliversioiden erot

Lue vastauksia Call of Duty: Black Ops III:n eri ympäristöihin tarkoitettuja versioita koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tarvitsetko lisää ohjeita? Tutustu yhteisöön

Käy Activisionin sivustossa, jossa voit hankkia lisää tietoja pelistä, liittyä yhteisöön keskustelemalla ja etsiä vianmääritystukea kysymyksiin, joita ei ole listattu täällä.

Call of Dutyn vanhemmat versiot

Jos käytät yhä jotakin seuraavista Call of Duty -versioista, vieraile Activisionin sivustolla saadaksesi lisätietoja:

Xbox Onen hallinta ja ohje

Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos sinulla on vaikeuksia pelata peliä Xbox Livessä, tarkista, onko palvelussa ongelmia. Jos näet hälytyksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä uudelleen.

Xbox Onen levyvirheen vianmääritys

Ota selvää, mitä voit tehdä, jos Xbox-konsoli ei pysty lukemaan pelilevyä.

Pelien asentaminen Xbox Oneen

Lue tietoja siitä, miten voit asentaa pelin Xbox One -kiintolevylle.

Pilvessä olevien pelitallenteiden hallinta Xbox Onella

Lue tietoja siitä, miten voit hallita tallennettuja pelejä ja synkronoida ne Xbox Liven kautta.

p>Pelien ja pelisisällön etsiminen, kun koodi on lunastettu verkossa Xbox Onella

Lue tietoja pelien ja ladattavan pelisisällön asentamisesta Xbox Oneen koodin lunastamisen jälkeen.

Xbox Onen saavutukset ja haasteet

Lue tietoja saavutuksista ja haasteista sekä siitä, miten voit saada palkintoja Xbox One -konsolilla.

Pelien tai sovellusten hitaan latautumisen vianmääritys Xbox Onessa

Lue ohjeet pelien tai sovellusten hitaan latautumisen vianmääritykseen Xbox One -konsolissa.

Xbox Onen moninpelien yhteysvirheiden ratkaisu

Jos yhteyden muodostus moninpeleihin Xbox Live -palvelussa ei onnistu, lue lisätietoja tästä ohjeartikkelista.

HDR-sisältö Xbox One X- ja Xbox One S -konsolissa

Ota selvää, miten voit katsoa Xbox One S -konsolissa olevaa HDR-sisältöä.

Xbox 360:n hallinta ja ohje

Xbox 360:n levyaseman ratkaisu

Ota selvää, mitä voit tehdä, jos Xbox 360 -konsoli ei voi lukea pelin levyä.

Xbox 360 -pelikirjaston hallinta

Lue tietoja pelien lataamisesta Xbox Livestä, pelien asentamisesta levyltä Xbox 360 -kiintolevylle ja Xbox-pelien hallinnasta.

Xbox 360:n pilvipelitallenteita koskevat usein kysytyt kysymykset

Lue tietoja siitä, miten voit hallita tallennettuja pelejä ja synkronoida ne Xbox Liven kautta.

Xbox 360 -konsoli jumittuu tai ei reagoi?

Lue ratkaisuja tilanteisiin, joissa Xbox 360 -konsoli lakkaa reagoimasta.

Xbox 360:n yhteysvirheen ratkaisu

Jos yhteyden muodostus moninpeleihin Xbox Live -palvelussa ei onnistu, lue lisätietoja tästä ohjeartikkelista.

Windows 10:n hallinta ja ohje

Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa

Varmista ennen pelin ostamista, että laitteesi tukee sitä.

Ongelmia Call of Dutyn ostamisessa

Saat ohjeita ostamiseen ja maksamiseen Microsoft Storen tuesta.

Call of Dutyn lataus- ja asennusongelmien vianmääritys

Saat lataus- ja asennusongelmien vianmääritysohjeita Microsoft Storen tuesta.

Peliongelmien vianmääritys Windows 10:ssä

Määritä Windows 10 -pelien kaatumisten, jumittumisten ja huonon suorituskyvyn syyt ja korjaa ongelmia.

Uusimpien ohjelmistojen ja ohjainpäivitysten hankkiminen Windows 10 -laitteeseen

Pitämällä laitteesi ajan tasalla voit varmistaa, että käytät aina uusimpia ohjelmistoja tai laiteohjaimia.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Call of Duty" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?