Minecraft: Windows 10 Editionin mukautettujen hahmografiikoiden luominen

Minecraft: Windows 10 Editionin hahmoille on nyt saatavana mukautettuja hahmografiikoita. Voit luoda oman Steven tai Alexin seuraavasti:

Grafiikan luominen tai valitseminen

Voit valita valmiin tai luoda oman grafiikan. Eri sivustoissa, kuten osoitteessa minecraftskins.com, on erilaisia grafiikoita, joista voit valita mieleisesi, kuten myös editori, jonka avulla voit räätälöidä grafiikan omiin tarpeisiisi.

Grafiikan lataaminen laitteeseen

Kun olet luonut tai valinnut grafiikan, sinun on siirrettävä se Windows 10 -laitteeseen. Jokaisessa Minecraft-grafiikkasivustossa, jossa voit luoda tai valita grafiikan, pitäisi olla mahdollisuus grafiikan lataamiseen tai tallentamiseen. Valitse Tallenna, kun sinua pyydetään tallentamaan tiedosto.

Tiedosto tallennetaan oletusarvoisesti Ladatut tiedostot -kansioon. Varmista, että tiedostonimen tunniste on .png.

Grafiikan lähettäminen Minecraftiin

Voit lähettää grafiikan Minecraftiin ja aloittaa sen käytön seuraavasti:

1. Käynnistä Minecraft ja valitse sen päävalikosta Skins (Grafiikat).
  2. Valitse Browse skin (Selaa grafiikoita).
  3. Siirry Ladatut tiedostot -kansioon tai kansioon, johon .png-tiedosto on tallennettu, ja valitse uusi grafiikka.

Kun seuraavan kerran lataat pelin tai luot uuden pelin, hahmosi käyttää luomaasi uutta grafiikkaa.

Vianmääritys

Jos kohtaat ongelmia, kun yrität lähettää grafiikan peliin, siirry Minecraftin yhteisösivulle, jolta saat apua ja tietoja.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Minecraft: Windows 10 Editionin mukautettujen hahmografiikoiden luominen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?