Dead Rising 4:n usein kysytyt kysymykset

Yleistä

Onko sinulla kysyttävää Dead Rising 4:stä? Täältä löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Tällä sivulla

Minua pyydettiin päivittämään Windows-laitteeni, jotta voin pelata Dead Rising 4:ää. Minkä Windows-version tarvitsen?

Tarvitset Windows 10:n Dead Rising 4:n lataamista ja asentamista varten laitteen, jossa on versio 1607, käyttöjärjestelmän koontikäännös 14393.321 tai sitä uudempi.

Laitteessa on lisäksi oltava käytössä Windows 10:n 64-bittinen versio. Jos sinulla on 32-bittinen versio, et voi pelata Dead Rising 4:ää.

Voit tarkistaa, onko sinulla käytössä Windowsista oikea versio, toimimalla seuraavasti:

1. Siirry aloitusvalikkoon, kirjoita Tietoja tietokoneesta ja valitse sitten Tietoja tietokoneesta.
  2. Etsi Tietokone-kohdasta Versio ja tarkista tietokoneessasi oleva Windowsin versio. Varmista, että se on vähintään 1607.
  3. Katso Tietokone-kohdasta Käyttöjärjestelmän koontikäännös ja varmista, että se on vähintään 14393.321.
  4. Etsi Tietokone-kohdasta Järjestelmätyyppi ja katso, onko tietokoneessasi 32- vai 64-bittinen Windowsin versio.

Jos et näe versiota luettelossa, sinun on päivitettävä käyttöjärjestelmä, ennen kuin voit ladata pelin. Voit tehdä sen usealla eri tavalla:

• Valitse aloitusvalikko > Asetukset > Päivittäminen ja suojaus > Windows Update. Tarkista, onko olennaisia päivityksiä saatavilla.

Huomautus Jos päivittämisestä Windows 10:een on kulunut alle 31 päivää aikaa, et saa marraskuun päivitystä välittömästi. Syynä tähän on se, että voit halutessasi palata Windowsin edelliseen versioon. Kun on kulunut 31 päivää, tietokone lataa automaattisesti marraskuun päivityksen.

Jos sinulla on Windows 10:stä versio K tai KN, sinun on ehkä ladattava muita ohjelmistoja. Nämä ovat saatavilla maksuttomina latauksina. Perehdy artikkeliin https://support.microsoft.com/kb/3099229.

Tarvitsenko muita ohjelmistoja Dead Rising 4:n pelaamiseen?

Kyllä, sinun on asennettava DirectX 11 tai sitä uudempi versio, jotta voit pelata Dead Rising 4:ää.

Jos et ole varma, onko sinulla DirectX 11 asennettuna, voit tarkistaa sen seuraavasti:

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla Windows- ja R-näppäimiä.
  2. Kirjoita dxdiag ja käynnistä sitten DirectX-diagnostiikkatyökalu painamalla Enter-painiketta.
  3. Tarkista Järjestelmä-välilehden Järjestelmätiedot-ikkunasta, mikä DirectX-versio siellä on listattu. Dead Rising 4 edellyttää toimiakseen versiota 11 tai sitä uudempaa.

Jos sinulla on NVIDIA GeForce-näytönohjain, sinun on myös päivitettävä ohjaimet, ennen kuin voit pelata Dead Rising 4:ää. Voit tehdä päivitykset automaattisesti avaamalla GeForce Experience -sovelluksen. Voit ladata ohjaimet myös manuaalisesti NVIDIA-sivustosta.

Mitkä ovat laitteistovaatimukset?

Dead Rising 4:n laitteistovaatimukset vaihtelevat sen mukaan, pelaatko Xboxissa vai Windows 10:ssä. Käy kunkin pelialustan tuotetietosivulla pelin koon, pelin järjestelmävaatimusten (erityisesti Windows 10 -laitteissa) sekä pelin lisätietojen selvittämiseksi.

Xbox

Voit tarkistaa Xboxin asennusvaatimukset Xboxin tuotetietosivulta.

Voit tarkistaa, että Xboxissa on tarpeeksi vapaata levytilaa Dead Rising 4:n asennusta varten:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta , valitse Aloitus ja siirry sitten oikealle ja valitse Omat pelit ja sovellukset.
  2. Tarkista käytettävissä oleva levytila näytön vasemmasta alakulmasta. Jos levytilaa ei ole tarpeeksi, sinun on poistettava joitakin nykyisiä pelejä ja sovelluksia tai lisättävä ulkoinen asema konsoliin.

Jos käytät konsolin kanssa ulkoista tallennuslaitetta ja haluat muuttaa oletusasennussijaintia, toimi seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset > Kaikki asetukset.
  3. Valitse Järjestelmä > Tallennustila.
  4. Oletustallennussijainti on osoitettu Tallennustilan hallinta -kohdassa oikeassa yläkulmassa olevalla kolmiolla.

Windows 10

Voit tarkistaa Windows 10:n järjestelmävaatimukset Windows 10:n tuotetietosivulta. Lisätiedot-kohdassa on ilmoitettu ladattavan tiedoston arvioitu koko, joka kertoo, kuinka suuri peli on.

Jos et tiedä GPU:ta (grafiikkasuoritinta) tai VRAM-muistia (videomuistia), voit tarkistaa ne seuraavasti:

1. Valitse Aloita > Asetukset > Järjestelmä.
  2. Siirry vierittämällä Näyttö-välilehden alaosaan ja valitse Näytön lisäasetukset.
  3. Vieritä näytön alaosaan ja valitse Näytä sovittimen ominaisuudet. Sovitintyyppi-kohdassa näkyy grafiikkasuorittimen nimi, Varattu näyttömuisti -kohdassa näkyy VRAM-muistin määrä.

Lisätietoja laitteen tarkistamisesta on ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Voit määrittää Windows 10 -laitteessa käytettävissä olevan levytilan määrän ja muuttaa pelin tallennussijaintia seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Tallennustila.
  2. Laitteen kunkin aseman käytetty levytila tulee näkyviin. Varmista, että kiintolevyllä on riittävästi vapaata tilaa.

Lisätietoja Windows 10 -laitteen tarkistamisesta on ohjeaiheessa Tietokoneen tallennustilan tarkasteleminen.

Mitä tapahtuu, jos lataan Dead Rising 4:n sellaiseen laitteeseen, joka ei vastaa laitteistovaatimuksia?

Suosittelemme, että tarkistat ensin laitteen tekniset tiedot ja varmistat, että laite vastaa vähimmäisvaatimuksia.

Jos olet jo ladannut pelin, voit yrittää säätää pelin sisäisiä grafiikka-asetuksia pelin asetuksissa. Toimi näin:

1. Käynnistä peli.
  2. Kun olet käynyt läpi ”Press A” / ”Press Any Key” (Paina A / Paina mitä tahansa näppäintä)- ja Gamma correction (Gammakorjaus) -näytöt ja päässyt päävalikkoon, valitse Options (Asetukset) > Visuals (Grafiikka).
  3. Aseta Graphics Quality (Grafiikan laatu) -asetukseksi Low (Matala).
  4. Vähennä tarkkuutta tarpeen mukaan.

Pelin suorituskyvyn parantamiseen liittyvien vihjeiden ja vinkkien täydellisen luettelon löydät Dead Rising 4:n Capcom-foorumilta.

Kuinka kauan Dead Rising 4:n lataaminen kestää?

Kuinka kauan Dead Rising 4:n lataaminen kestää?

Latausaika voi vaihdella Internet-yhteyden nopeuden mukaan. 50 Gt:n lataaminen 20 Mb/s:n yhteyden kautta kestää keskimäärin 5 tuntia.

Noudata edelliskohdan Mitkä ovat laitteistovaatimukset? -osion ohjeita löytääksesi pelin Xbox- ja Windows 10 -versioiden koon. Nämä voivat vaihdella sen mukaan, mihin laitteeseen peli asennetaan.

Alla olevassa taulukossa on esitetty arvioidut latausajat nykyisen latausnopeuden perusteella.

Huomautus Nämä tiedot on tarkoitettu vain ohjeellisiksi, eivätkä ne esitä todellista latausaikaa. Kaistanleveyttä rajoitetaan, ja latausaika pitenee esimerkiksi sisältöä suoratoistettaessa, pelejä pelattaessa tai peliä Xbox Onesta Windows 10 -tietokoneeseen suoratoistettaessa.

Nykyinen latausnopeus 30 Gt:n tiedosto 40 Gt:n tiedosto 50 Gt:n tiedosto 60 Gt:n tiedosto 70 Gt:n tiedosto
2 Mb/s 33,3 tuntia 44,4 tuntia 55,6 tuntia 66,7 tuntia 77,8 tuntia
5 Mb/s 13,3 tuntia 17,8 tuntia 22,2 tuntia 26,7 tuntia 31,1 tuntia
10 Mb/s 6,7 tuntia 8,9 tuntia 11,1 tuntia 13,3 tuntia 15,6 tuntia
20 Mb/s 3,3 tuntia 4,4 tuntia 5,6 tuntia 6,7 tuntia 7,8 tuntia
50 Mb/s 1,3 tuntia 1,8 tuntia 2,2 tuntia 2,7 tuntia 3,1 tuntia
100 Mb/s 0,7 tuntia 0,9 tuntia 1,1 tuntia 1,3 tuntia 1,6 tuntia
200 Mb/s 0,3 tuntia 0,4 tuntia 0,6 tuntia 0,7 tuntia 0,8 tuntia

Esimerkki:

Jos olet asentamassa 50 Gt:n tiedostoa, ladattuna on 20 prosenttia (jäljellä 30 Gt) ja yhteysnopeus on 10 Mt/s, latauksen suorittaminen kestää vielä 6,7 tuntia. (Olettaen, että latausnopeus pysyy samana.)

Kun lataat peliä, älä peruuta latausta tai sammuta tietokonetta. Dead Rising 4 -kuvake ilmestyy Xboxin aloitusvalikon Asennetut sovellukset -osaan ja Windows 10 -laitteen Oma kirjasto -kohtaan.

Huomautus Pelin lataamisesta voidaan periä ylimääräisiä Internet-maksuja.

Jos peli latautuu hitaasti, saat lisää vianmääritysohjeita ohjeaiheesta Pelien tai sovellusten hitaan latautumisen vianmääritys Xbox Onessa tai Windows 10:n verkkoyhteysongelmien ratkaiseminen.

Minulla on Killer-verkkokortti, ja laitteeni kaatuu jatkuvasti, kun lataan peliä. Mitä voin tehdä?

Jos sinulla on Killer-verkkokortti ja käytät laitteessasi Killer Network Manageria, latauksen aikana voi ilmetä ongelmia. Laitteesi voi esimerkiksi jumiutua tai kaatua kesken latauksen.

Voit kiertää tämän ongelman poistamalla Windows 10:n Networking Data Usage (NDU) -palvelun käytöstä. Toimi seuraavasti:

1. Paina Windows- ja R-näppäimiä ja kirjoita seuraava komento:

sc config ndu start=disabled

2. Kun tämä on asetettu, käynnistä laite uudelleen.

Kun kirjaudut seuraavan kerran sisään, NDU-palvelu poistetaan käytöstä, ja sinun pitäisi pystyä lataamaan peli ilman, että laitteessa ilmenee ongelmia.

Millaisen lisälaitteen tarvitsen Dead Rising 4:n hallintaan?

Voit käyttää hiirtä ja näppäimistöä tai peliohjainta (suositellaan Xbox One- tai Xbox 360 -peliohjainta). Jos käytät Xbox One -ohjainta, voit yhdistää sen laitteeseen joko USB-kaapelilla tai Windowsin langattomalla Xbox-sovittimella.

Voit yhdistää laitteeseen myös Xbox One S- tai Xbox Design Lab -ohjaimen Bluetooth-yhteyden välityksellä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Langattomien Xbox One -ohjaimien käyttäminen tietokoneessa.

Muut Windowsin tukemat USB-peliohjaimet voivat myös toimia.

Tarvitsenko Dead Rising 4:n pelaamiseen Microsoft-tiliä?

Kyllä, tarvitset Microsoft-tilin Dead Rising 4:n pelaamiseen. Jos pelaat jo pelejä Xbox 360:llä tai Xbox Onella, voit käyttää samaa tiliä kuin niiden peleissä Windows 10 -laitteilla pelaamiseen. Lisätietoja on Microsoft-tiliin liittyvien usein kysyttyjen kysymysten sivulla.

Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata Dead Rising 4:ää?

Jos aiot oleskella alueella, jolla ei ole verkkoyhteyttä, kuten kaukolennolla tai purjehdusmatkalla, voit valmistella Windows 10 -laitteesi niin, että voit pelata Dead Rising 4:ää offline-tilassa.

Lisätietoja Windows 10 -laitteen valmistelemisesta offline-tilassa tapahtuvaa pelaamista varten on ohjeaiheessa Offline-pelaaminen Windows 10:n offline-tilassa.

Offline-pelaamista tuetaan seuraavissa pelitiloissa:

• Campaign
  • Local co-op

Seuraavat pelitilat vaativat verkkoyhteyden:

• Moninpeli verkossa

Jos pelaat offline-tilassa, jotkin toiminnot, kuten lisäkohteiden ostomahdollisuus Microsoft Storesta, eivät ole käytettävissä. Sen lisäksi tulostaulukot eivät ole käytettävissä, kun olet offline-tilassa.

Jos ansaitset saavutuksia offline-tilassa, ne synkronoidaan tilillesi, kun seuraavan kerran kirjaudut laitteellasi Xbox Liveen. Myös pelitallenteesi synkronoidaan, kun kirjaudut Xbox Liveen.

Offline-tilassa et myöskään pysty hyödyntämään Xbox Liven etuja. Lisätietoja on jäljempänä kohdassa Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Minulla on jo Dead Rising 4:n Xbox One -versio. Onko pelin kaksi versiota liitetty toisiinsa?

Dead Rising 4:n Xbox One- ja Windows 10 -versiot ovat eri versioita. Siten pelien välillä ei ole mitään linkkiä tai siirtymismahdollisuutta.

Koska pelaamiseen vaaditaan Xbox Live -tili, voit ansaita saavutuksia ja pelaajapisteitä molemmissa peleissä. Xbox One -version pelitilannetta ei kuitenkaan siirretä Windows 10 -versioon eikä päinvastoin.

Kuinka moneen laitteeseen voin asentaa Dead Rising 4:n?

Xboxissa voit asentaa Dead Rising 4:n kotikonsoliin ja pelata peliä offline-tilassa. Voit asentaa pelin myös ystäviesi konsoleihin ja pelata niillä, jos kirjaudut sisään Xbox Liveen ennen pelaamista.

Windows 10:ssä voit asentaa Dead Rising 4:n päälaitteeseen (yleensä ensimmäinen laite, johon peli asennetaan) ja pelata siinä offline-tilassa. Voit asentaa pelin useisiin laitteisiin, jos kirjaudut sisään Xbox Liveen ennen pelaamista.

Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kun yhdistät Dead Rising 4:n Xbox Live -palveluun, voit nauttia seuraavista eduista, kun pelaat Windows 10 -laitteella:

Huomautus Sinun on oltava yhteydessä Xbox Liveen Xbox-sovelluksen kautta, jotta voit käynnistää Dead Rising 4:n. Lisätietoja on edellä kohdassa Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata?

• Voit muun muassa pitää yhteyttä Xbox Live -yhteisöön, näyttää saavutukset, katsella pelileikkeitä ja paljon muuta.
  • Siirrä tallennetut pelisi pilveen ja jatka pelaamista toisella tietokoneella samasta kohdasta, johon aiemmin jäit.
  • Pelaa Windows 10:ssä langattomalla Xbox-ohjaimella käyttämällä langatonta Xbox-sovitinta.
  • Voit tallentaa, kertoa ja jakaa vaivattomasti ikimuistoisimmat pelihetkesi sisäänrakennetulla pelitallentimella:
    • Voit käynnistää pelitallentimen pelin aikana painamalla Windows- ja G-näppäimiä.
    • Voit hallita pelitallentimen asetuksia käynnistämällä Xbox-sovelluksen ja valitsemalla Asetukset > Pelitallennin.
    • Dead Rising 4:ää pelatessa tallennetut pelileikkeet ovat käytettävissä Xbox-sovelluksella. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-sovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Dead Rising 4:n usein kysytyt kysymykset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?